Ha a helyemben lennetek mit tennetek, illetve mit gondoltok rolam?
22 eves lany vagyok. 2016-ban elkezdtem egy egyetemet majd 2017-ben abbahagytam mert elfogyott a motivaciom. Azota nagyon sok helyen dolgoztam,sokszor valtogattam a munkahelyeimet. Fel eve felkoltoztem Pestre a baratomhoz es elkezdtem itt fent ujra az egyetemet. A problema csak az hogy munka mellett ezt nem lehet csinalni. A legtobb szaktarsam anyuka akiknek azert van szabadidejuk,vagy legalabbis ok osztjak be az idejuket. Nagyon szenvedtem mar szorgalmiban is hogy betudjak jarni orakra mert rengetegszer volt szombati munkanapunk es hat nem igazan akartak elengedni...Mult het csutortok ota nem dolgozom,hanem folyamatosan tanulok. Felmondtam. Annyira megelegeltem,hogy ezerfele szakadok...
Azota folyamatosan konyvtarban vagyok es tanulok a vizsgaimra. Jovo heten 2 vizsga,most penteken egy zh meg... szoval baromi sz*r lett volna ezt megoldani munka mellett. Egyebkent joghallgato vagyok.
Szerintetek mit tegyek? Reszmunkaidoben dolgozzak inkabb,vagy menjek at nappalira vissza?
Nagyon szeretnem elvegezni vegre ezt az egyetemet.
Ami tetezi a problemamat,hogy van diakhitelem amit kellene fizetnem,viszont igy hogy tanulok be tudom “fagyasztani” es igy nem kamatozik. Ha nappalis lennek mindenkeppen dolgoznek egyebkent.
Ti mit tennetek a helyemben?
Főállásban dolgozom és mellette levelezőn tanulok, szintén jogot végzek, szintén a fővárosban.
Több ezer ember végez munka mellett egyetemet, sokan gyereket is nevelnek. Te úgy hivatkozol az anyukákra mintha nekik ezerszer könnyebb dolguk lenne mint neked.
Számomra érthetetlen amiket írsz.
Levelezőn meg lehet csinálni főállásban is, persze ha normális beosztásod van és elengednek suliba.
Nappalit hogyan tudnád kivitelezni? Szüleid támogatnának? Mert egyébként nem hiszem, hogy menne.
Sok van egyébként még vissza?
Szerintem vizsgák után ülj le a családdal, hogy hogyan tovább. Próbálj másik munkát keresni, ami mellett lehet suliba járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!