Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz párt találni? Lányok ti hol találtátok meg a párotokat?
Nos nekem nincs párom,de van egy véleményem,hogy miért olyan nehéz párt találni.
Nekem a tapasztalatom az,hogy a mai 21.században egyáltalán nincsenek tisztában a fiatalok azoknak a szavak jelentésével mint pl, hogy szerelem, tisztelet és érzések.
A legtöbb fiatal érzések nélkül is tud kapcsolatban lenni valakivel mivel valamilyen “előnye” származik belőle. Pl.nincs egyedül, elmenekülhet otthonról stb… Sokan a szüzességüket se egy kincsnek gondolják hanem egy tehernek,hogy ő még nem vesztette el és ezáltal nyomás alatt van.
A lényeg, hogy a mai világban senki nem vesz semmit komolyan. Egy olyan világban élünk ahol mindenki szórakozik mindenkivel és senki nem akar elköteleződni vagy szeretőt tart a párja mellett.(de ez egy másik téma). Illetve legelőször az ilyen nagyon menő,helyes és szép emberek kelnek el. Akik meg átlagosak azokat meg számításba se veszik a mai “fiúk”..
Ezt a témát lehetne hosszabban is fejtegetni de legyen elég most röviden ennyi. 19/l
3-as! Zsákbamacska.... XD
Kérdező! Szerintem rossz helyen keresgélsz,meg fogod találni a párod hidd el!
Őszintén... Tündér
Szeptemberben leszünk egy éve együtt, és imádom a párom
Sok mindenben fejlődök mellette, és ő is mellettem 😊
Nekem is nehéz volt kiszűrni az olyan embereket ott, de végül sikerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!