Hogyan találtátok meg azt a helyet, párt, közösséget, stb., ahová/akihez tartozni tudtok?
Figyelt kérdés
Van olyan, hogy valaki nem tud sehova sem tartozni? Hogy nem illeszkedik sehová?2020. dec. 26. 22:08
1/9 anonim válasza:
Facebookon kerestem az érdeklődésemnek megfelelő csoportokat, ott barátokat és kapcsolatot is szereztem.
2/9 anonim válasza:
hát?
ha nem valami érdek vezérelt,akkor én soha nem éreztem azt a kényszert,hogy nekem csapódnom kellene valahova.
4/9 anonim válasza:
Ha nem írod le milyen vagy tanácsot adni sem tudunk.
5/9 anonim válasza:
Én például szerintem nem tartozok sehová. Ez egy olyan érzelem, amit szerintem én nem tudok átélni. Olyan vagyok, mint egy kés, aminek nincs meg a fix helye a szekrényben. Egyszer a felső rekeszbe, másszor az alsóba, harmadszor meg a jobb-középsőbe rakják. Mindegyik helyen elfér a kés, és mindegy is, hogy hol van, az a lényeg, hogy beleférjen a tartóba. Abba a tartóba rakják ezt a kést, amelyik kéznél van, és nincs konkrét helye. Na én is ilyen vagyok. Mindegy, hogy melyik hely/társaság, ha illik a személyiségemhez. Képes vagyok magam jól érezni ott, de nem tudom mi az, hogy na én most oda tartozom. Számomra ez egy értelmezhetetlen érzés. Nem tudom átélni.
6/9 anonim válasza:
Barátaimat egyetemen és Facebook csoportban
Páromat Tinderen
A többieket meg rajtuk keresztül
Van olyan, hogy valaki nem tud beilleszkedni sehova, de az az ember problémás.
7/9 anonim válasza:
Mindenhol lehet barátokat, haverokat szerezni
érezd jól magad, mert az élet rövid, ne a gép előtt éld az életed
8/9 anonim válasza:
a számítógépnek is megvan a helye, de kicsit többet legyél a haverokkal
9/9 anonim válasza:
Hozta őket az élet, csak a lehetőséget kell megadni másoknak. Aki teljesen bezárkózik afelé nehéz nyitni. Csináld azt amit szeretsz, foglalkozz azzal ami leköt, ott hasonló érdeklődésű emberekkel fogsz találkozni mint amilyen te vagy. Munkahelyen, iskolában szabadidős programokon, lényegében bárhol lehet barátokat szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!