Ti akik tavaly 2019-ben nem találtatok magatoknak párt, bíztok benne hogy 2020-ban megajándékoz titeket a Jóisten egy társsal?
Figyelt kérdés
Engem sem ajándékozott meg 2019-ben vagy csak nem tartottam eléggé nyitva a szemem és elszalasztottam azt akit Isten szánt nekem.2020. jan. 1. 16:36
1/40 anonim válasza:
Ha a Jóistentől vársz társat, akkor rossz kategóriában vagy. Ha társat akarsz, meg kell dolgoznod érte, főleg, ha férfi vagy.
2/40 A kérdező kommentje:
#1-es a Jóisten elég ha annyit megtesz hogy egy találkozót összehoz nekem a hozzám való lánnyal a többit már én intézem.
2020. jan. 1. 16:43
3/40 anonim válasza:
Pontosan. Nem isten meg mittomén milyen kitalált lények fognak párt adni, hanem az, ha elkezdünk adni magunkra és normálisan viselkedni.
4/40 anonim válasza:
Ateista vagyok, így nem látom értelmét egy fiktív alak segítségét kérni. Másrészt, ha valamit szeretnék elérni, azért teszek, nem másoktól várom, hogy megoldják helyettem a dolgot.
5/40 A kérdező kommentje:
#3-as jó lenne ha ez ilyen egyszerű lenne hogy adok magamra normális vagyok és már meg is lenne a barátnő:)
2020. jan. 1. 16:48
6/40 A kérdező kommentje:
#4-es természetesen magunkon is segíteni kell ahhoz hogy Isten is megsegítsen.
2020. jan. 1. 16:49
7/40 anonim válasza:
Hívő vagyok, de hidd el nem Isten hoz majd téged össze valakivel.
8/40 A kérdező kommentje:
#7-es ha találkozni fogok a megfelelő lánnyal,azt Istennek köszönhetem majd.Nyitva tartom a szemem,ez minden amit tehetek.
2020. jan. 1. 16:52
9/40 anonim válasza:
Engem sem ajándékozott meg 2019-ben
Es 2020-ban sem fog, mert csak a sultgalambra varsz.
Elozo kerdeseidbol mar kiderult hogy konkretan semmit nem teszel azert hogy legyen valakid, csak varsz a nagy csodara.
10/40 anonim válasza:
Ja Isten ebben az evben is jot trollkodik rajtam majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!