Milyen célokat szeretnétek megvalósítani 2020-ban és mi az amiben fejlődnötök, változnotok szükséges ennek elérésében? 38/F
-Rendet rakni a fejembe,le zárni a múltat csak a szép és a jó dolgokra emlékezni.
-El kezdeni magamat önfejleszteni, tanulmányozni,rá térni az egészséges életmódra.
-Heti 6x minden reggel tornával szeretném indítani a napomat,így már is jobban indul a reggelem, mivel le vannak merevedve az izmok,torna után jobb a közérzetem,na és persze később nem lesznek fájdalmaim ha idősebb leszek,igazából ezt már teljesítettem is már 1 hónapja szépen csinálom.
-Havi szinten sportolni,saját testsúlyal edzeni, futni, úszni,biciklizni,túrázni.
-Sikeres vizsgát tenni.
-El kezdeni nyelvet tanulni az év végére legalább alap szinten tudjak beszélni.
-Baráti társaságok találni,esetleg egy társat magam mellé.
-Boldog és kiegyensúlyozott akarok lenni.
-El kezdeni dolgozni egy olyan helyen ahol jól tudom magamat érezni.
-Minél több dolgot ki próbálni és új emberekkel megismerkedni.
-Magyarországon belül vagy Szlovákiában pár hetet kirándulni-utazni,ezt minden évben szeretném csinálni csak más helyszínen.
-Jelen állás szerint el kezdeni a kamionos jogsit és 2021-re be fejezni:pár évet muszáj lesz ezt csinálnom hogy össze szedjek egy bizonyos összeget aztán a magam lábára állni és saját fönökömmé válni.
-Ha még bele fér az évbe el menni a családdal Erdélybe.
21F
A következő évi kihívásom megcsinálni az angol spárgát. Szóval nyújtani kell rá :D
Vannak persze komolyabb céljaim is de azokkal nem érzem úgy hogy feszegetném a határaimat, inkább csak kipipálandó feladatok. Ez a spárgás izé meg tényleg olyan hogy senkit sem érdekel ha nem sikerül megcsinálni, csak magamnak teljesítek vele, tisztán annyi motivál hogy új képességre tegyek szert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!