Egy visszahúzódó és nagyon önbizalomhiányos lánynak van esélye párt találni?
Sajnos én ilyen vagyok nem szeretek sok ember társaságában lenni mert kényelmetlenül érzem magam. Próbálok ezen változtatni kilépni a komfortzónámból de általában az lesz a vége hogy jól leégetem magam.😀
Nem tartom magamat szépnek sem szóval nem tudok sok jó tulajdonságot mondani magamról.
Szerintetek van esély rá hogy valaha megtalálom a másik felem akivel mindenben számíthatunk egymásra?
Az olyan jó lenne de nem sok esélyt látok rá.☹️
Nem sok, de lehetséges. Menj könyvtárba, színházba, olyan helyekre, ahova művelt, okos és főleg introvertált emberek járnak. ha teljesen elzárod magad a világtól, akkor biztosan nem találsz senkit, nemhogy a megfelelő társat.
Azt mondod, csúnya vagy. A valódi csúnya nők nem kellenek senkinek, még ha zsenik, a világ legtündérebb tündérei, akkor sem. A legtöbb pasi a farkával vagy amiatt gondolkodik és cselekszik. Kevés a kivétel. TÁRSAT találni egy művelt, okos, introvertált, erősen önbizalomhiányos nőnek szinte lehetetlen, mert aki hozzá való volna, az többnyire a buta, dependens, hisztis, dekoratív anyját veszi feleségül a nejében, és csak 50 év múlva döbben rá - ha rádöbben -, hogy mit is művelt.
Sok ilyen ember van és senki sem tökéletes.
Persze van esélyed?
Üdv a csapatban kedves kérdező:) Én is ilyen vagyok. Sosem volt még kapcsolatom.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!