Egy visszahúzódó és nagyon önbizalomhiányos lánynak van esélye párt találni?
Figyelt kérdés
Sajnos én ilyen vagyok nem szeretek sok ember társaságában lenni mert kényelmetlenül érzem magam. Próbálok ezen változtatni kilépni a komfortzónámból de általában az lesz a vége hogy jól leégetem magam.😀
Nem tartom magamat szépnek sem szóval nem tudok sok jó tulajdonságot mondani magamról.
Szerintetek van esély rá hogy valaha megtalálom a másik felem akivel mindenben számíthatunk egymásra?
Az olyan jó lenne de nem sok esélyt látok rá.☹️
2019. okt. 25. 10:01
21/24 anonim válasza:
Egy önismereti tréning segíthet.
22/24 anonim válasza:
Csak ennyire vágysz, párt találni. Te is a tetővel kezded az építkezést? Kezd az alapokkal, kell egy jó alap a megfelelő talajra. Egy párkapcsolattól várod a megváltást alapok nélkül. Ha így ugrasz bele egy párkapcsolatba több kárt fog tenni benned, mint a magány. Önbizalom nélkül katasztrófa lesz, nem párkapcsolat.
23/24 anonim válasza:
Üdv a visszahúzódó és önbizalom hiányosok között. Szerintem nincs olyan lány aki ne tudna magának partnert találni. Bevallom őszintén nem is tudom elképzelni azt, ha egy lány nem zárkózik el teljesen mindenki elöl akkor ne jönne neki össze a dolog. Azt meg lefogadom, hogy már 100 privát üzenetet kaptál, hogy ismerkednének veled :D Esetleg azt leírhatnád ide vagy akár privátba is ha az neked jobb, hogy mi miatt vagy ennyire önbizalom hiányos és visszahúzódó.
24/24 anonim válasza:
Van lehetőség. Én is ilyen vagyok és megtaláltam a társamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!