Egy visszahúzódó és nagyon önbizalomhiányos lánynak
van esélye párt találni?
Figyelt kérdés
Sajnos én ilyen vagyok nem szeretek sok ember társaságában lenni mert kényelmetlenül érzem magam. Próbálok ezen változtatni kilépni a komfortzónámból de általában az lesz a vége hogy jól leégetem magam.😀
Nem tartom magamat szépnek sem szóval nem tudok sok jó tulajdonságot mondani magamról.
Szerintetek van esély rá hogy valaha megtalálom a másik felem akivel mindenben számíthatunk egymásra?
Persze hogy van esélye, sajna nem lesz könnyű de van.
Nekem és szerintem még sokaknak jobban bejön egy ilyen lány mint egy állandóan be nem áll a szája plázacica típus :)
2019. okt. 25. 12:13
12/24 anonim válasza:
Persze, menjen oda egy férfihoz, aki rögtön prostinak nézi, mert mi az, hogy nő létére kezdeményez. Ez az általános felfogás itt.
2019. okt. 25. 12:56
13/24 anonim válasza:
#12 hol itt?
Mert itt nálunk például nem az, itt a legtöbb pasi kifejezetten örülne, ha egy lány kezdeményezne nála.
2019. okt. 25. 13:01
14/24 anonim válasza:
Az itt az kis hazánk akar lenni. Amúgy lehet, örülNE, de amikor ténylegesen kezdeményez a nő, akkor meg azt hiszi, kéreget, rá akár valamit sózni, hülyéskedik csak, prosti stb.
2019. okt. 25. 13:05
15/24 anonim válasza:
Te milyen társaságban mozogsz 14-es?
2019. okt. 25. 13:10
16/24 anonim válasza:
Mert annak mi köze az ismerkedéshez? :D Szerintem a társaságnak köze nincs egy utcán vagy akárhol megszólított férfihoz meg ahhoz hogy ő hogyan reagál.
2019. okt. 25. 13:13
17/24 anonim válasza:
Hát mi alapján alakítottad ki ezt a képet az egész "kis hazánkról"?
2019. okt. 25. 13:15
18/24 anonim válasza:
A tapasztalatom alapján :) hogy hogyan reagálnak a férfiak, ha nő kezdeményez. De amúgy még annyira se lehet megszólítani őket, mint egy nőt, mert ráköszönsz, aztán közli, hogy siet, nem ér rá vagy hogy nem helybeli vagy csak csúnyán néz.
2019. okt. 25. 13:23
19/24 anonim válasza:
Miért is ne?
Természetesen meg fogod találni csak idő kell hozzá,semmi sem egyszerű, tarts ki egyszer te is és én is meg fogjuk találni a másik felünket.
2019. okt. 25. 13:54
20/24 anonim válasza:
Olyan sajnos nem létezik, hogy a másik feled, mert te egy egész vagy, így nem lehet másik feled. Egy kapcsolatban igenis lesznek veszekedések, félreértések, összetűzések és igen, nem fogtok egyetérteni rengeteg mindenben. Létezik lelki társ, de az a társ az, aki az utadat kiséri, hogy fejlődj tovább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!