Ki talál könnyebben párt magának egy átlagos kinézetű, önbizalomhiányos, határozatlan, félénk, csendes lány vagy egy ugyanilyen fiú?
Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 15:11
3/8 anonim válasza:
szerintem környezet/ismeretség függő
de ha az ismeretleneket nézzük, inkább a lány...
4/8 anonim válasza:
szerintem egy ilyen lány hamarabb talál párt magának, mint egy fiú :)
én úgy gondolom hogy a fiúnak kell odamennie a lányhoz és kezdeményezni... de lehet hogy ez már túlzottan régimódi elképzelés :D
5/8 anonim válasza:
A lány,ha nincsenek eget verő igényei és fogadja a közeledést.A fiú még enélkül is nehezebben,mert ugyebár a férfinek kell megtennie az első lépést,eredetileg.
6/8 anonim válasza:
Egy ilyen férfinek esélye nincs. Lány !
7/8 anonim válasza:
A lány, ha mint elöttem is írták tudja fogadni a közeledést. - bár itt csak a minimálisan szűkséges képesség a köttelező.
A fiúnak elöbb mindenképpen meg kellene változnia. De akkor már nem illene rá a meghatározás.
A lány. Mert ha ilyen mara a fiú, akkor esélytelen.
8/8 anonim válasza:
#7 Bár ha srác sok pénzt örökölt akkor mégis ő, ha tudja fogadni és elfogadja azoknak a lányoknak a közeledését akinkek fontosak az anyagiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!