A 18-20 éves fiúkat miért nem érdekli az átlagos csendes lány, miért csak a ribik?
Figyelt kérdés
Annyira elszomorít és önbizalom romboló,hogy csak a nagyszájú ribiket veszik észre.Rám se néznek.Csak az idősebb pasik.De nem tudom,hogy ők várnak e.
Miért ilyen bonyolult az egész?:(
18/l
2013. dec. 12. 21:28
2/25 anonim válasza:
Én 18 éves fiú létemre egy 'csendes', normális, káros szenvedélyektől mentes lányra vágyom, ám az eddigi próbálkozásaim eredményei azt mutatja, hogy mindez csak álom marad számomra.
3/25 anonim válasza:
A 18-20 éves lányokat miért nem érdekli az átlagos csendes fiú, miért csak a.. fiú ribik?
4/25 anonim válasza:
Hat kerdezo kikell abranditsalak!!! Engem erdekelhetnel siman.. Csendes vok enis 19/f jah es nekem bnom se volt :/
5/25 A kérdező kommentje:
Érdekes,hogy itt mindig van kivétel.De élőben meg nem ezt tapasztalom:(
2013. dec. 12. 21:31
7/25 anonim válasza:
Na ez engem is érdekelne ugyanez a problémám..itt sok fiu mondja hogy nem szeretik a ribiket de valahogy élőben mindig az ellenkezőjét látom..jò lenne már megismerni egy olyan fiut is:)
8/25 anonim válasza:
Szeretem az ilyen látszatra visszahúzódó lányokat, akikről aztán kiderül milyen kis vadmacskák tudnak lenni:) 22f
9/25 anonim válasza:
Itt csak különleges emberek vannak!
10/25 anonim válasza:
Itt esetleg nem szeretnél ismerkedni, ha már az Ismerkedés kategóriába írtad a kérdésed? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!