A 18-20 éves fiúkat miért nem érdekli az átlagos csendes lány, miért csak a ribik?
Annyira elszomorít és önbizalom romboló,hogy csak a nagyszájú ribiket veszik észre.Rám se néznek.Csak az idősebb pasik.De nem tudom,hogy ők várnak e.
Miért ilyen bonyolult az egész?:(
18/l
én szeretem az ilyen lányokat, csak nehéz kommunikálni velük kezdetben, és én sem vagyok mindig az akinek szófosása van :)
szal ilyen lányokkal legfőképp kezdetben interneten érdemes ismerkedni leginkább emiatt
Nézd, én most 27 éves vagyok és elhiheted nem tartom vonzónak a magamutogató p*csákat. Amikor 18 voltam, akkor mondjuk nem is volt annyi, de meg kell hagyni olyankor még nagyon a kinézet alapján dönt az ember. Miért? Nincs tapasztalatod, nem vagy tisztában vele, hogy melyik ember típus tud neked jobb eséllyel örömet okozni (akár szexuális értelemben), illetve még a nyílánvaló hátrányokat sem látod (egy magamutogató nő valamit nyílvánvalóan kompenzál azzal h udvarlókat akar szerezni magának, vagy csak magának akar bizonyítani... egyik sem jó, de fiatalon ez is elég gyakori). És ehhez még hozzájön h 18 éves fiúként egy csinos nő látványa nagyon erős vágyat / lásztetést ébreszt. Ezt ösztönös dolog, idővel kinövei az ember :-)
Azt tudom javasolni h vagy keress pár évvel idősebb barátot (bocs srácokt :D) vagy várj még pár évet. Semmiképp ne állj be a divatr*bancok sorába.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!