Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet szeretni egy visszafogott, csendes, átlagos lányban?
Mindig azt mondja hogy: nagyon aranyos vagy, édes vagy, nem bírok már magammal annyira aranyoska vagy stb.
Mondjuk mikor kettesben vagyunk akkor beszédesebb vagyok meg jókat nevetgélünk, de furcsa nekem.
Mindent.
De ne akarj menő srácot.Csak megbánt,kihasznál,meggyötör.
Én is jobban szeretem a visszahúzódóbb lányokat, sokkal jobban. Bennük tudok találni igazi értékeket.
21/F
Akármit szerethet benned, bármit, nem kell ahhoz nagyszájú ribancnak lenned, sőt! Nem attól értékes egy nő, mennyire k*rvásan öltözik, ugyan már! Én igazán lehetne több önbizalmad! Ez a kérdés is, hogy mit lehetne szeretni bennem, olyan...mintha nem is ismernéd magadat vagy nem tartanád különlegesnek. Először önmagadat kell szeretned ahhoz, hogy más is igazán szeretni tudjon ;) Hidd el magadról, hogy van kisugárzásod és igenis bejöhetsz egy menőbb srácnak is! Úgy pedig, hogy egy menő srácnak csak menő csaja lehet, csak a sznobok gondolkodnak, ne légy ilyen!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!