Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem vagyok biztos az érzéseimben, mit tegyek?
Szakítottam a barátommal, mert nem működött jól a kapcsolatunk, és mert megtetszett egy másik srác, akibe úgy éreztem, hogy szerelmes vagyok. Nem sokkal később össze is jöttem ezzel a másik sráccal (azért nem beleugrottam a kapcsolatba, hagytam egy kis időt magamnak). Amikor vele vagyok, nagyon úgy érzem, hogy ez szerelem. Viszont időközben tök véletlenül össze ismerkedtem egy harmadik srácccal is:D, akinek tetszem. Én pedig teljesen össze vagyok zavarodva, mert talán nekem sem közömbös, de nem tudom, ahogy azt se, hogy ki iránt mit érzek.
Nem értem, hogy miért ennyire kuszák az érzéseim, vagy miért vannak rá más emberek ekkora hatással, akkor is, ha előtte biztos voltam abban, hogy mit érzek.
Mit kéne tennem, hogyan tisztázhatnám mindezt magammal?
Nem erőltetni semmit. Hagyni hogy legyen ami van, amellett, hogy figyelsz a fiúd érzéseire, és tiszteletben tartod őt. Számolj azzal, mennyire értékes neked a mostani kapcsolatod és mennyit nyújt. Bár, úgy érzem, neked örökké folyni fognak a pasik az öledben, akik iránt érezni fogsz valamit.
De a legfontosabb h ne akard megfogalmazni ami benned van, mert szerintem túl bonyolult h lehetne. A lényeg h csak élj, legyél jól, szeresd akit tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!