Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, ha nem vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havaseső kérdése:

Mit tegyek, ha nem vagyok biztos az érzéseimben?

Figyelt kérdés
Van barátom már 8 hónapja, és valamelyik este a fejembe szökött egy gondolat, hogy mivan ha már nem szeretem. Kiakadtam azon az éjjelen, reszkedtem, sírógörcs tört rám. Azóta ezen filózok és tudom, ha nem hagyom abba, csak rosszabb lesz. Plusz ez a fiú a legédesebb akit életemben eddig megismertem, és nem akarom összetörni a szívét, ő nagyon szeret engem. És tudom, ha szakítanánk és utána meglátnám a suli folyosóján, hiányozna. Lehet, hogy szünetet kéne tartanunk, hogx rendeződjenek az érzéseim?

2015. aug. 24. 09:40
 1/3 anonim válasza:
Szerintem erre lehet egy megoldás az,hogy emlékezz vissza az eddigi szép pillanataitokra és lehet,hogy így újra felloban az a bizonyos szikra amit iránta éltetsz.
2015. aug. 24. 09:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyszerű a megoldás ha szereted vele maradsz ha nem akkor meg mindkettőtöknek jobb külön. Ha nem szereted nem túl fair a sráccal szemben.
2015. aug. 24. 12:50
 3/3 anonim ***** válasza:
30%
Amint ilyen kérdés felmerül ideje továbblépni. A szerelmes embert messze elkerüli a racionális gondolkodás, tehát te nem vagy szerelmes. Innentől kezdve csak időpocsékolás a mostani barátoddal maradni.
2015. aug. 25. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!