Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a barátomnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátomnak, hogy nem vagyok biztos az érzéseimben?

Figyelt kérdés

NAgyon szeretem, de úgy érzem, hogy ez a kapcsolat többet árt nekem, mint használ.

Mindenki írja, hogy üljünk le megbeszélni a párunkkal a problémákat. Ti ezt megbeszélnétek vele? Egy ideje örlődöm, hogy mi lenne a jobb, ha megpróbálnánk külön, vagy ha folytatnánk. A barátom nyilván nem örülne ennek, és fent áll a veszélye, hogy emiatt ő dob ki...

Ezt célszerűbb magamban rendeznem, vagy ti felvetnétek neki? (2 és fél éves kapcsolat)

2014. szept. 3. 10:04
 1/9 anonim ***** válasza:
39%

én megértem hogy nő vagy, de az nem azt jelenti hogyha nincs semmi baj a kapcsolatban akkor kreálni kell egyet.

Nő vagy, persze hogy nem vagy biztos az érzéseidben, szokj ehhez hozzá.

2014. szept. 3. 10:06
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

szerintem ti ismeritek egymás gondolkodás módját ennyi idő után...de szerintem egyikőtök sem gondolat olvasó...szóval meg kell beszélni a dolgot...nem hisztizve kiabálva...hanem nyugodtan higgadtan megbeszélni a dolgokat...

"NAgyon szeretem, de úgy érzem, hogy ez a kapcsolat többet árt nekem, mint használ."

beszéljétek meg mi az ami árt...és tegyetek ellene...

2014. szept. 3. 10:07
 3/9 A kérdező kommentje:

1. válaszoló ez nem teljesen így van.

AMióta vele vagyok, többe mondták, hogy rossz irányba változtam, a legjobb barátaim, a tanáraim szerint is lehúz. Azóta egy idegroncs vagyok, érzem, hogy zárkózottabb lettem, ennek ellenére az érzelmek megvannak, és nem is csinált semmit, amivel ezt válthatná ki belőlem.

Ezt sajna nem kreálom, mert szinte az összes ismerősöm egyet ért abban, hogy lehúz.

2014. szept. 3. 10:07
 4/9 A kérdező kommentje:

kiadsam333

köszönöm szépen.:) Ma átmegyek hozzá, és ha olyan hangulatban lesz, megpróbálom felhozni a témát..

2014. szept. 3. 10:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Előbb megpróbálnám magamban rendezni, és ha úgy gondolnám, nem csak valami átmeneti hülyeség a dolog, hanem valós probléma, akkor megbeszélném a barátommal.
2014. szept. 3. 10:08
 6/9 Költőnő? ***** válasza:
Lehet fontos, mit gondolnak mások, de azért ne az legyen a meghatározó. Bmi is a probléma, muszáj őszintének lenni. Üljetek le szépen és hajrá.
2014. szept. 3. 10:14
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

igen, tudom, hogy nem az a meghatározó, viszont olyan személyek mondják, akik a legfontosabbak(a legjobb barátnőim, az osztályfőnököm, még a szüleim is). Néha már a párom szülei!!!! is tettek oylan célzásokat, amikből az jött le, hogy jobbat gondolnának mellém mint a fiúkat...és ezen eléggé meglepődtem.

Viszont leülök ma vele megbeszélni, hogy mi legyen.

2014. szept. 3. 10:17
 8/9 Költőnő? ***** válasza:
Persze, ezért írtam h fontos. Sokszor azért érdemes meghallgatni ilyen téren másokat, mert kívülről jobban rálátnak dolgokra, mint aki benne van a dolgok sűrűjében.
2014. szept. 3. 10:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom írni, hogy mindenképpen beszéljétek meg a dolgokat! Egy kapcsolatban ez így szokás.
2014. szept. 3. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!