Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
érezhetek igy, hogyan legyek biztos az érzéseimben?
Figyelt kérdés
Szóval a barátommal sokszor úgy volt hogy szakítunk de mindig megpróbáltuk... most hogy minden tökéeletes benyögi hogy hazudott nekem .. nem boldog és elmúlt a szerelme azért mert minden nap a nyáron találkoztunk..Először nagyon szarul érintett mert én mindent megtettem amit kért és nem tudtam mit rontottam el hogy nem szerelmes belém.. aztán gondolkoztam.. lehet hogy én is így érzek ahogyan ő? hogy én sem vagyok szerelmes csak szeretjük egymást mint embert,barátot? csak az az erős kötelék ami hozzá láncol és a megszokás miatt érzem azt a "nagy szerelmet"? első "szerelmünk" mindkettőnknek. ő 17 én 14 vagyok. Lehetséges ez? Elmúlhat a szerelem egy év után? És ha igen akkor fellángolhat még a szerelem? Köszönöm a válaszokat2013. szept. 7. 13:56
1/1 anonim válasza:
hagyd ha nem szeret, nem kényszerítheted hogy szeressen! ha mindennap találkoztatok lehet meguntátok egymást.. de szerintem a az a baj egy 14 éves és egy 17 éves máshogy gondolkodik, szóval itt is lehet gond..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!