Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhetek? :S Többi lent!
Szerelmes voltam egy fiúba. Egy éve szerelem után járni kezdtünk (Márciusban). Amikor már egy hete jártunk úgy éreztem, hogy nem érzek semmit iránta, ezért nem is közeledtem hozzá, így még egy kézfogás sem volt.
Áprilisban szakítottunk, de én megkönnyebbültem.
Volt egy nagyon jó barátnőm, de őt most nagyon gyűlölöm, mert "átváltozott". Most a volt exem a legjobb fiú barátja.
Odajön hozzám buszon, hogy: "Te jártál Vele, én meg csak a barátja vagyok és már 2x megöleltem".
Áprilistól nem éreztem semmit, de most úgy érzem, mintha megint járni szeretnék Vele...álmodtam is arról, hogy járni kezdtünk.
Csak féltékeny vagyok, vagy talán szeretem.
Bár már nincs esélyem, mert nem szólunk egymáshoz, csak annyit mond, ha meglát, hogy:
"Jaj...kiég a szemem!", meg csúfneveket is kaptam pl.: Deszka, Aranyhaj...stb.
Szerintetek ezt csak azért csinálja, mert érdeklem...
Egyébként régebben írtam neki üzit erről a témáról, de elmondta annak a kis. Rib@ncnak -.-" És aztán ráfogtam, hogy csak szívatni szerettem volna...:S
Van kérdésetek még kérdezz...:)
Ui.: Lehet picit hülye kérdés, de több óra gondolkozás után sem tudok semmit.
1. Ez igaz :S
2. Bocsi, de nem mondok most kort x( De mondjuk azt, hogy elég fiatal :S
Ha nagyon kéne akkor szólj :S
Igen...de most elvileg járnak...-.-" És én tényleg szeretem....ha most újrakezdhetném...:S
ÁÁÁh...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!