Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most melyik lány miatt érezhetek így? Mi ilyenkor a legnormálisabb cselekedet'? (Lent. )
Sziasztok.
Az történt h jártam egy lánnyal 1 évet, de szakított velem, összejött egy másik fiúval, 2 hétig magamba voltam fordulva, és 4 hónapot volt a fiúval és én 4 hónap után (miután vége lett a másik sráccal) után újra összejöttünk... direkt vártam hónapokat, hogy ne siessem el. Én az egy év alatt nagyon szerettem, de most jártunk másodjára 4 hetet, de most én szakítottam vele mert bármilyen jó volt hozzám / velem, nemtudtam megbocsájtani neki amit tett, hogy dobott... és a 4 hónap "újboli ismerkedés" alatt erre nem jöttem rá..
(2 hete lett vége)
De most van egy másik lány, aki nem értékeli azt, amit érte teszek, meg még komolytalan sajnos....
Már napok óta magamba vagyok zuhanva, ha a barátaim nem lennének, már énsem... akik tartják bennem a lelket.
19 éves leszek de úgy viselkedem mint egy 12 éves lány.. nemtudom, hogy mivan velem.
És most vagy az egyikre vagy a másikra gondolok, rögtön elkap a sírás.. bánom, hogy szakítottam a bnőmmel, de azt is bánom, hogy a másik lány nem értékeli amit érte teszek meg komolytalan stb....
Mit tehetnék? Már nembírom.....
NORMÁLIS válaszokat / tanácsokat kérnék.
Köszönöm.
Köszönöm szépen a válaszod! :) Az utolsó mondatod főleg. :)
Feltétlen megpróbálok lehiggadni, és erőt szedni magamon... valahogy..
Köszönöm! :)
Rendben! :)
Embereld már meg magad basszus. 18 éves vagyok,lány, és még sosem jártam senkivel, nem azért mert nem próbálkoztak ezren, hanem mert valaki olyat keresek, akivel tényleg úgy gondolom, hogy összejöhetne egy jó kapcsolat. Ezzel szemben te 19 éves fiú létedre tényleg ahogy le is írtad, úgy nyavalyogsz, mint egy 12 éves kislány.
'Komolytalan lány'? 19 évesen miért foglalkozol ilyenekkel, mikor van millió másik? Az első számú, 4 hónapig tartó kapcsolatod meg még jóhogy kidobtad, aki 2. helyre rak, az mindig talál majd nálad jobbat.
Ne siránkozz, én sem teszem, pedig hidd el, én lennék a legboldogabb ha végre összejönne a szerelem dolog. Inkább koncentrálj kicsit a barátaidra és járj el velük szórakozni, kapcsolódj ki, aztán majd megjön az, akire tényleg érdemes az időd szánni.
21:23 :)
Pontosan a barátaimra koncentrálok mindig! :)
És azért foglalkozok "ilyen" lányokkal, mert olyan vagyok h ha vmit a fejembe veszek, addig nem nyugszom még véghez nem viszem, de h ha nem is sikerül.... akk sem adom fel! :)
És még most sem tudom, hogy mitévő legyek,
21:25-nek részben igaza van, szingli élet teljesen más, mint mikor egy kapcsolat után lettél szingli.. (szakítás) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!