Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
Van egy lány a suliban, nagyon nagyon bejön nekem, általában csak a hét vége fele (csütörtök, péntek) szoktuk látni egymást órák előtt, sokszor nézem őt, és ő is engem.
Nem merek nagyon odamenni hozzá, mert mindig a barátnői és az osztálytársai társaságában van, én pedig szégyellős srác vagyok. Ezért is szeretném bejelölni facebookon, és ráírni, de nem tudom hogy írjak rá, vagyis hogy mit. Lehetőleg úgy szeretném, hogy megkedveljen, megtudjam róla az alapvető információkat, és majd élőben is lehessen valamit tervezni, pl. elhívni suli után valahova.
Ja és még annyit, hogy nem ismerem, csak látásból, ezzel ő is így van.
Jöhetnek a segítőkész ötletek, menni fognak a zöld kezek! ;)
képzeld el mit gondolhat a csaj?!? "itt ez a srác tök helyes folyton néz és ennyi""talán nem vagyok elég helyes Neki"
Szedd össze a bátorságod és lépj oda hozzá...
Az meg hogy a barátnőivel van ne zavarjon, nézz a szemébe, lépj oda hozzá és kérdezd meg a többiek előtt hogy lenne-e rád fél perce mert kérdeznél valamit, ha igent mond nyert ügyed van..."megiszunk valamit?" ennyi!!
Nahh ess neki!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!