Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány a suliban, nagyon nagyon bejön nekem, általában csak a hét vége fele (csütörtök, péntek) szoktuk látni egymást órák előtt, sokszor nézem őt, és ő is engem.

Nem merek nagyon odamenni hozzá, mert mindig a barátnői és az osztálytársai társaságában van, én pedig szégyellős srác vagyok. Ezért is szeretném bejelölni facebookon, és ráírni, de nem tudom hogy írjak rá, vagyis hogy mit. Lehetőleg úgy szeretném, hogy megkedveljen, megtudjam róla az alapvető információkat, és majd élőben is lehessen valamit tervezni, pl. elhívni suli után valahova.

Ja és még annyit, hogy nem ismerem, csak látásból, ezzel ő is így van.

Jöhetnek a segítőkész ötletek, menni fognak a zöld kezek! ;)

2013. jún. 9. 16:54
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
szia, kánten vagyok montázsiból
2013. jún. 9. 16:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Nettó 560-at keresek cica!
2013. jún. 9. 17:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Vicces vagy! :)
2013. jún. 9. 17:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá beszélgess vele hívd félre majd csókold meg.:D így nem kell annyit sz/\rakodni és kiderül bejössz-e neki
2013. jún. 9. 17:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne a Facebookkal kezdd. Az már jó jel, ha nézitek egymást. Mosolyogj rá, köszönj neki, kezdetnek ez is elég. Aztán rövid beszélgetések is jöhetnek, hogy van, milyen órája lesz, stb. Persze bejelölheted facebookon is, de ne az legyen az egyetlen kommunikáció. Élőben sokkal hatásosabb. És ne legyél félénk! Végülis mi baj lehet?
2013. jún. 9. 17:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Előfordult már egyszer, hogy elárultam egy lánynak, hogy bejön nekem, igaz, az facebookon történt, de még egyszer nem leszek olyan hülye,hogy nem élőben mondom el. Szerintetek, ha így csak látásból ismerem, és feliratkoznék instagramon is rá, és bejelölném facebookon (persze akkor ugye köszönnöm kell neki élőben is) jó lenne kezdetnek? Meg szeretném mégis így a szünet előtt bejelölni és megismerkedni, mert nehogy gyávának nézem. És arról mit gondoltok, hogy ha bejelölöm, chaten megismerkedek vele egy csöppet, majd jöhet az élőben is?
2013. jún. 9. 17:12
 7/10 kranpusz ***** válasza:

képzeld el mit gondolhat a csaj?!? "itt ez a srác tök helyes folyton néz és ennyi""talán nem vagyok elég helyes Neki"

Szedd össze a bátorságod és lépj oda hozzá...

Az meg hogy a barátnőivel van ne zavarjon, nézz a szemébe, lépj oda hozzá és kérdezd meg a többiek előtt hogy lenne-e rád fél perce mert kérdeznél valamit, ha igent mond nyert ügyed van..."megiszunk valamit?" ennyi!!

Nahh ess neki!! :D

2013. jún. 9. 17:43
 8/10 A kérdező kommentje:
16 évesen még nemigen kérdezem meg, hogy mit iszunk, főleg, hogy ő egy évvel fiatalabb mint én. És az a baj, hogy attól hogy ő is nézett még nem tudok semmi következtetést levonni hogy mit érez :/ Valamit kéne neki írnom, mert ha ezt elszalasztom, akkor b***hatom :(
2013. jún. 9. 18:33
 9/10 anonim válasza:
Szerintem írj rá h szia :) mizus? van kedved suli után elmenni valahova?
2013. jún. 9. 19:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem lenne az túlságosan rámenős, ha első adandó alkalommal elhívnám valahova?
2013. jún. 9. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!