Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Paasimnak irnék levelet de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Paasimnak irnék levelet de nem tooom mit irjak bele? 14/L

Figyelt kérdés

#Levélke
2013. máj. 11. 19:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A pasimnak írnék levelet de nem tudom mit írjak bele? 14(:D)/L

-Helyesen, ékezeteket nem használsz, de 3 "o" kell a tudomhoz..

2013. máj. 11. 19:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
"szia. a mai nap kiderült, hogy retardált vagyok, ezért anyuék jövőhéttől speciális bentlakásos iskolába fognak vinni"
2013. máj. 11. 19:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Címzett: Lakatos Poszejdón

Tárgy: üzcsii:))))

szijah kandúrkah kicsit rosszul vok mert a álatkertbe új ketrecet kaptam és ah emberek fojton ilyen undi dolgokkal dobálnak:((( am jol vok találkoztam egy bobo nevá gorillával kai bevezetett az anális sex rejtelmeibe majd próbáljuk ki mih is::DDDDDDDDD

szeretlekhhhh moncsikaaaaaah :::))))))))))

Ui: ugye nem lehetek terhes egy orangutántól?

2013. máj. 11. 19:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát te semmit... Nem tudsz írni...
2013. máj. 11. 19:54
 5/11 anonim válasza:
kérdésedre a válasz: nem tudod.
2013. máj. 11. 20:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne akarj neki levelet írni. Bár ha netán nem tud olvasni, akkor mégis megpróbálhatod. :D
2013. máj. 11. 23:19
 7/11 anonim ***** válasza:
te tudod mit akarsz írni neki.
2013. máj. 12. 00:13
 8/11 szamo77db ***** válasza:
Azt nem értem, hogy gyakorlatilag nem tud fogalmazni és leírni, amit gondol, akkor hogy a búbánatban képes bánni a számítógéppel és felmászni erre az oldalra?
2013. máj. 12. 06:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ribi
2013. máj. 12. 15:41
 10/11 szamo77db ***** válasza:
Dehogynem! A te korodban a tankönyvek mellett lenne a helyed! És maximum a kiskutyádat simogathatnád, nem a fiúd farkát! Vissza olvastad, hogy mit és hogyan írtál le?
2013. máj. 13. 08:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!