Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
The Orsi kérdése:
Szerintetek írjak neki? 24L
Figyelt kérdés
Volt egy másfél éven át tartó összejárós "kapcsolatom" Elmondtam neki, hogy érzek iránta valamit...beleszerettem...ő eddig nem keresett. Érdemes lenne megpróbálnom még egyszer? Korombeli fiatalok illetve ilyen dolgokon átesett emberek segítségét kérném.2013. máj. 19. 20:26
1/12 anonim válasza:
igen,sokan nem fogják fel,de próbálkozni mindig érdemes,mert ha meg sem probálod örökké benned marad a kétely
2/12 anonim válasza:
Elmondtad neki mit érzel, úgy néz ki neki az sok, ha akarna keresett volna.
3/12 anonim válasza:
Szerintem ha már egyszer ezt megbeszéltétek,elvileg felesleges lenne erőltetni a témát,de ha nagyon piszkál a dolog,akkor beszélj vele
4/12 anonim válasza:
Hát ,ha magadtól nem jöttél rá a dolgokra de mondjunk tök mindegy nem, de úgyis fogod keresni aztán csalódsz és megtanulod majd, bár nem tudom miért kell ehhez 24 év:D, hogy többet nem adom magam ilyen könnyen..és előröl az egész ,mert ahogy látom tényleg nem megsérteni akarlak , de ehhez nem sok eszed van a csávónak csak egy program vagy.
5/12 A kérdező kommentje:
Ez történt bő egy hete...eddig semmi :/
2013. máj. 19. 20:29
6/12 A kérdező kommentje:
Attól függetlenül, hogy 24 vagyok...beleszerettem és hiányzik :/ kortól függetlenül :/
2013. máj. 19. 20:30
7/12 anonim válasza:
Hát a szokásos sztori. Összejártatok, te beleszerettél, ő viszont nem akar tőled semmit, úgyhogy neked is tovább kell lépni, még ha nehéz is.
25/f
9/12 anonim válasza:
Hiába szerettél bele, egy párkapcsolat két emberen múlik. Szerinted akar tőled valamit, ha egy hete nem kíváncsi rád?
10/12 A kérdező kommentje:
Hm...elgondolkodtató...
2013. máj. 19. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!