Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mateej kérdése:
Barátnőm időt kért 2 hete de már én se vagyok biztos az érzéseimben valaki valami tanács?
Figyelt kérdés
A Barátnőm 2 hete időt kért, találkoztunk és ott mondta el nekem hogy nem tud szeretni mert olyan sok csalódás érte és még a múltját nem tudja lezárni kellőképp, mégsosem sirtam lánynak lány előtt de nagyon szeretem, rávettem hogy együtt túléljük ezt a helyzetet, és így visszavonta ez a 2 hét csodásan telt nem volt semmi gond mikor ketten vagyunk, azonban mikor ottvannak a barátaink mitha tiszta llenséges és elhúzodó lenne akár mit cisnálok mind mikor ketten vagyunk nem mosolyog meg sokat felgázik és a sétrő vicces azok nagyon fájnak mégha viccek is akkor is. :/ ha nem irnék rá esténként szerintem nem is beszélnénk amég ránek irok nem lájkolja a képeim, én az a fiú vagyok aki szereti ha éreztetik vele hogy viszont szeretik stb. :/ 3 és fél hónaposak vagyunk és 16 éves ö 15 :/ a tegnapi óta úgy érzem hogy "biztos hogy kell ő nekem " hisz nem vagyok annyira boldog sokszor :/ nem irja hogy szeretlek csak ha mondom akkor mondja hogy én is stb. valaki valami ötlet hogy mit csináljak? Ha elvesziteném az fájna nagyon mert megint unalmas és szürke lenne az életem :/ vele sokszor olyan jó de sokszor meg rossz és fájdalmas :' (2013. jan. 26. 14:32
1/2 anonim válasza:
Durva lesz amit írok, de sajna ez az igazság. Keress mást, mert ő nem szerelmes beléd. Ha két ember tényleg szereti egymást, akkor nem kérnek időt, hogy gondolkodhassanak. Nem kell ezt túlbonyolítani. Nem érez úgy irántad, mint te iránta, keress mást, mert egyszer csak azon kapod magad, hogy beleszeretett egy fiúba és akkor az fog csak igazán fájni neked. Inkább most vessetek ennek véget.
2/2 anonim válasza:
túl sok a macera,szerintem hagyjátok egymást,ha enynire bizonytalanok vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!