Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok egyáltalán biztos az érzéseimben. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Találkozgatok egy sráccal, bár ő sem biztos benne, hogy mit akar, nem tudom, hogy mit kéne érezzek. Kedvelem a fiút, de nem tudom, hogy egyáltalán képes vagyok e egy kapcsolatra és ez nem az ő hibája. Sajnos jelen pillanatban csak azt látnám benne, hogy előbb vagy utóbb biztos, hogy vége lesz, meg a veszekedést, a megalkuvást és nekem ez nem kell. Ugyanakkor szeretnék tartozni valakihez, de tényleg nem tudom. Azonfelül... van egy fiú, aki több, mint fél éve tetszik nekem és most vére szeptembertől egy suliban leszek vele, s bár úgy tudom, hogy van barátnője, nem tudok a gondolatától szabadulni. Mit tanácsoltok?2013. júl. 25. 10:09
1/3 zoliba' válasza:
más kapcsolatába ne mássz bele,ne is kezdj ki vele,felejtsd el. Ezt a részét lezártuk. A mostanit meg szintén,mert egy idő után,egyoldalú szerelem lesz, egyikőtök megszívja. Keress új utakat.
2/3 A kérdező kommentje:
És szerinted, ha eddig nem éreztem, hogy ebből lehet valami komolyabb, nem is érdemes megpróbálni?
2013. júl. 25. 10:24
3/3 Baccardi01 válasza:
Szerintem találkozgass a mostanival, aztán idővel majd kialakul valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!