Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó a fiúknál az az ócska sz*r szakítós szöveg, h "nem illünk össze", meg "nem vagyok biztos az érzéseimben", meg ehhez hasonlók, amiről úgyis tudják h nem ez az igazi ok!?
elég egyértelmű volt, hogy lány vagy... -.-
olvasd el még párszor az első választ
Nekem ezt pasi akarta beadni, mert az exéhez fűzték gyengéd érzések.Én sose mondtam ilyet még senkinek.
23/N
Én éreztem már úgy,hogy tényleg nem illek össze valakivel..és tényleg így volt. Amúgy nem vagyok csávó,de ők is simán érezhetnek így.
16/L
Lehet,csak elvolt veled,várt egy darabig is,de végül nem érezte úgy 'extrán' magát melletted..
Ez van sajnos.:S Sok pasi van még!
"na de 2hónap után?akkor már elég ciki ilyet mondani h nem illünk össze..ami már az első 2 találkozásnál kiderül kb."
És? hány olyan csaj van, aki hónapokig együtt van valakivel, miközben hülyíti és semmit sem érez iránta? Vagy te a jövőbe látsz és tudod, hogy mi lesz a második találka után? Akkor már egyből bele is esel a srácba? Különben pedig ti is szoktatok ilyeneket mondani, sőt még nagyobb baromságokat is. A nem illünk össze és a nem vagyok biztos az érzéseimbe, pedig sokkal őszintébb, mint a legyünk barátok, hiszen azt úgysem gondolja komolyan senki. Na mi van, bombacsajnak hiszed magad és ki mertek dobni? Szörnyű. Törődj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!