Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehetnék biztos az...

Hogyan lehetnék biztos az érzéseimben?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy tőle nemigazán jön viszonzás, és ez is elbizonytalanít. Mikor találkozunk, teljesen más, akkor eszembe sem jut, hogy szerethetem úgy, egyszerűen csak élvezem a társaságát, és csak utána otthon érzem, hogy milyen jó volt, és hiányzik. Csók, ilyesmi még nem volt.

Most akkor? Tervezzem meg, hogy a következő találkozó komolyan randi legyen, és mondjam ki, tegyem meg a dolgokat, ha abban a pillanatban éppen nem is érzem úgy, hogy arra vágyom? Ezt így annyira nem értem :/

2014. nov. 2. 10:28
 1/2 Anita0522 válasza:
Ha fiú vagy mindenképp ha lány akkor nem a legjobb döntés.:/ Ugyanis nem tudhatod hogy ő mit érez.
2014. nov. 3. 11:20
 2/2 A kérdező kommentje:

amúgy fiú vagyok

végülis kijött az érzés, de nem ment minden jól. Én még nagyon tapasztalatlan vagyoook :'(

de voltak jó pillanatok, és lesznek is :) és hiányzik máris :D :)

2014. nov. 4. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!