Hogy lehetnék én is olyan mint ő?
Figyelt kérdés
A legjobb baràtnőm egy energikus csupaszív làny,àllandòan mosolyog,vidàm, és felvidit màsokat. Soha sem gonoszkodik, engem egy angyalra emlékeztet vagy nem is tudom. Ràadàsul picike alacsony làny. Hogy lehetnék én is bàjos? Hogy az emberek szeressenek a közelemben lenni? Mert nèha hajlamos vagyok a pesszimistasàgra.#barátnő #Àrtatlan
2014. szept. 10. 21:44
1/3 anonim válasza:
Ez egy veleszületett adottság, de tanulható. Én igazából néha tudok csak olyan lenni. Nem szeretek rájátszani. Én inkább olyan vagyok amilyen a kedvem és ha szeretnek szeretnek ha nem nem...ne azért szeressenek, hogy folyton vigyorra áll a szám.
2/3 anonim válasza:
Ne akarj olyan lenni mint ő. Legyél egyéniség. Úgy vagy jó, ahogy vagy. Hidd el!
3/3 PearlDiver válasza:
1. Maradj csendben.
2. Szemlélődj, figyeld magad körül a világot, embereket.
3. Jöjj rá, mennyi értékes és szép van a világban.
4. Próbálj meg szívességeket tenni olyan embereknek, akiknek nem tartozol semmivel.
5. Érezd a furcsa boldogságot :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!