Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hogyan lehetnék...

Szerintetek hogyan lehetnék újra olyan pozitív, mint két éve?

Figyelt kérdés
Két éve még boldogan tudtam sétálgatni a célom felé és fura mód több lány, szépek is szemeztek velem! Ráaádsul volt olyan jó csaj, nem is egy aki utánam hátrafordult az utcán is például meg volt, aki sokáig engem bámult már szabályosan, mintha elbűvöltem volna valami rejtélyes bájjal. Most meg csak nagy ritkán vesznek észre a csajok,d e tudni kell, hogy már nem vagoyk olyan boldog, pozitív, úgy érzem, ronda vagyok és semmi esélyem egy lánynál sem. Ez azért alakult ki, mert két éve folyamatosan próbálkozom már lányoknál és sosem jött össze egy lánnyal sem semmi, de szerintem a legrosszabb, hogy sok lány a pofámba vágta, hogy ronda vagyok így folyamatosan leépültem lelkileg, belül. Próbálok pozitív lenni, de mégsem megy, nem tudom mit kéne tennem, hogy újra észre vegyenek a lányok, sőt már attól tartok, hogy akkorisban sem azért néztek, mert bejöttem nekik, hanem mert ronda voltam. Egyetlen egy lányról tudom biztosan amúgy, hogy bejöttem neki élőben, személyesen, de az már sok-sok éve volt, igaz nekem nem jött be, de hát amilyen csúnyának érzem magam, az is csoda, ha egy lánynak is tetszettem valaha.
2013. júl. 21. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:
2 felessel indítsd a reggelt + 2 szelet szalonna 1 paradicsom frissen sült kenyér, dédnagyszüleink is így csinálták azt hogy eléldegéltek.
2013. júl. 21. 15:24
 2/3 Akszidentális Errőr ***** válasza:
Az ember belső világa kívül nyilvánul meg.
2013. júl. 21. 15:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Jó az, ha negatív vagy, hidd el. Legalább képes vagy reálisan kezelni a dolgokat, nem bízol meg senkiben. Szerintem Te vagy a legjobb helyzetben, kedves Kérdező!

Én is szeretnék újra negatív lenni, de sajnos nem megy nekem :(

2013. júl. 21. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!