Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok biztos az érzéseimben, mi ilyenkor a teendő?
"Amikor veszekszünk mindig nagyon sirok"
Ez azért van mert te egy érzékeny lány vagy,és az elvesztéstől azért félsz mert,félsz a magánytól vagy hogy a semmitől mégis csak jobb valaki,persze azért a tökéletest keresed a lelked mélyén és erre vágysz.Szerintem megkell élni amiket te megélsz,hissz idővel csak igy erösödik meg a lelked,és látsz majd tisztán.Mindenesetre egy fiútol nem szép dolog ha egy lányt megrigatt..
Szerintem is kicsit mintha a magánytól félnél és attól, hogy egyedül maradsz, ha esetleg szakítasz vele.
Ami természetes, mert a legtöbb ember fél a változástól és az újtól, viszont fontos, hogy ne ragadj bele egy olyan élethelyzetbe, ami nem tesz teljes mértékben boldoggá csak azért ,mert ami most van, azt már megszoktad és kényelmes benne lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!