Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ilyenkor a teendő? Elfogadjam vagy ne?
Van egy lány , aki a barátom barátnője volt , már többször összejöttek és külön is váltak utána
Én néha a lánnyal beszêltem facebookon , de úgy hozta az élet , hogy soha nem találkoztunk , de mondjuk tényleg sokat beszéltünk , és most ő szerelmet vallott nekem ( mondjuk már nem először , de korábban elutasítottam)
Barátom nem haragudna meg amiatt ,hogy összejövök vele
Viszont időközben azért sok más fiút is vegigprobált a leányzó , akik finoman szólva sem hasonlítanak rám , én inkább visszafogottabb típus vagyok , ők meg eléggé ilyen menő csávok (,,valakik")voltak ,hogy úgy mondjam
Most a csaj ugye srác nélkül maradt , így egyből be is próbálkozott nálam , de nem tudom hogy kell e nekem ilyen lány
Barátnői is ilyen elég érdekesek , szülei meg az utóbbi időben lettek azok , meg már eleve úgy ismerik őt sztem , hogy egy nagyszájú , celeb vagy tudjátok milyen lány
Csinált egy - két meggondolatlan meg buta dolgot is , most hadd ne soroljam fel
Most meg itt mondogatja , hogy megváltozott már így meg úgy ( de ezt csak miattam mondja , lehet teszi is ) , de azért én ismerve őt nem biztos hogy bele akarnék lépni ebbe a kapcsolatba
Vagy talalkozzunk egyet, aztán akkor okosabb leszek?
Vagy inkább utasitsam el ?
Megér vagy nem ér meg szerintetek egy próbát ?
Én most vhogy nem tudok dönteni , mert nagyon erősen próbálkozik , de lehet ez csak vmi kényszer hogy legyen vkije
Barátom is mondta hogy fogadjam ezt el ,de azért nem tudom hogy kell e nekem
Ő tipikus r.b.nc lehet , vagy tényleg lehet benne vmi jó ?
Szexen kívül
remélem érthetően fogalmaztam meg a történetet
Kérlek normális válaszokat írjatok
Hat sztm egy talalkozoban nem hal meg senki. Menjetek el vhova de ne buliba mert akkor ugy is isztok hanem inkabb pizzeriaba stb.
Ha ott is latod h probalkozik es tenyleg megvaltozott (amit nem hiszek)
Akkor kerjel egy kis idot.
Ne mondd el mennyit
Es figyeld megig (marmint nem beteg allat modjara😂😂)
Ha akkor is oylan mint a talalkozonal akkor probalkozzatok a kapcsolattal.
Ha nem jon ossze akkor sem dol ossze a vilag csak eggyel tobb exetek lesz
De ha a kapcsolatotokban is latod h tenyleg igazat mondott akkor hajra❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!