Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mi a helyes teendő?
Nincs semmi köztetek akkor mi a kérdés?
Ismerd meg a barátnőjét nyugodtan, ebből baj nem lehet :) csak nem értem miért a tini részlghez írod ezt, és miért 15 évesektől véleményére akarsz adni :)
Szerintem ez mehetett volna a felnőtt párkapcsolatok részhez is. De úgy látszik idősebbek is olvassák lásd én :)
Hát szerintem te azon rinyálsz, hogy két szék között az asztal esel, vagy hogy mondják. Ezt a kockázatot meg be kell vállalni. Illetve eldönteni, hogy kit választasz, (hibái a másik lánynak is lesznek).
Az is lehet, hogy csak trükkből hívta el a barátnőjét, hogy hogy reagálsz. De az is lehet, hogy a másik csaj szereti megmutatni, hogy ő a jobb nő, szeret elhalászni mások elől hímeket, vagy az is lehet, hogy semmi ilyen paranoia nincs mögötte :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!