Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő? Szakítsak? Vagy nem éri meg?
1 éve van barátom, és a szüreti fesztiválon megismerkedtem egy fiúval, akivel egy suliba is járok... akkor is megtetszett, de sajnos csak 1-2 szót tudtunk váltani, mert haza kellett mennie. A napokban volt egy ilyen story, hogy segítettek(ő, és az osztálya) a karbantartóknak kicserélni nálunk a padokat, és akkor mivel én is segítettem, be voltam szorítva egy sarokba, ahová ő széket hozott. Mondtam h engedjen ki, és ennyi volt igazabol. Ezutan bejelöltem fb-on, azonnal visszajelölt, és belike-olta a profilképem. Folyamatosan bámul (ma volt ilyen ünnepély, és ott is végig nézett), meg mosolyog rám, de ennyi. Szerintetek lépjek, vagy hagyjam? Mi legyen a kapcsolatommal? Sokszor van az, hogy úgy érzem, szakítani akarok.
16/L
Most ez komoly?
Van egy komoly kapcsolatod és te így eldobnád? És a barátod érzéseivel mi lesz? Összetöröd a szívét.
Ha nem működik a kapcsolatotok akkor szakíts, de ha működik akkor nem éri meg.
Engemet a barátnőm elhagyott egy srácért de az a srác meg lesz@rja az érzéseit.
És tudod mi ebben szuper dolog?
Hogy az exem 1 hónapja tudta, hogy másba lesz szerelmes. Összetört és megbántott. Sőt 1 hónapig könyörögtem, hogy mondja el az igazat.
Én a te helyzetedre csak annyit tudok írni, hogy okossan dönts!
Senki érzésével nem szabad játszani!!
18F
Az elsőnek szól
Fiatal és?
Akkor sem kell a fiúkat egymás után válogatni.
Kipróbálni?xd aztán meg majd az pletyka megy róla hogy mekkora ribizli :) Bocsánat kedves kérdező.
De szerintem te se akarod hogy ez legyen az emberek véleménye. Aztán meg majd csak kihasználak, sőt az ágyukba visznek és ennyi :) és majd jön a tipikus sírás hogy miért nincs rendes fiú stb és stb.
1.: Ez nem indok.
2.: Ez sem. :D
Kérdező: Szakíts.
Hogy miért?
-Nyilván attól hogy pasid van még lehet beszélni az ellenkező nemmel de talán nem kellene bánni, hogy nem lett belőle több.
-Azon sem feltétlenül kellene pörögnöd hogy bejött neked.
-Ha ennyire tudod, hogy mikor néz akkor abból következik, hogy pontosan ugyanazt csináld te is mert hát ellenkező esetben nem látnád. :D
Vagy csak hülyén fogalmaztál, de nekem eléggé az jött le, hogy már nem igazán akarod a jelenlegi kapcsolatod.
Két dolog némelyikőtöknek elkerülte a figyelmét.
A kérdező azt is irta, hogy a kapcsija olyan szakaszban van, hogy MÁR többször gondolt a szakitásra.
A másik dolog.
Hol szent iras az meg, hogy fiatalkorban, tizenévesen áso, kapa, nagyharang le kell kötnie magát.
#1-es nem azt irta minden héten massal szexeljen!
Sajnalatos ha valakinek ez ugrik be a járásról rögtön.
Attól még az, hogy 16 nem indok a szakításra. -> Totál idióta válasz. :)
Az meg, hogy egy 16 éves gondolt a szakításra.. megdöbbentő... :D
Ha nem megy a kapcsolat az érthető.
De akkor se játszon a barátja érzéseivel.
Elhagyja a barátját egy másik fiúért. És mi lesz ha fiú végül nem akar semmit? Vagy csak 1-2 hónapos?
Okossan döntsön mert az élet kegyetlenül vissza fogja adni :)
Mi abba a jó ha valakivel 1 évig jár és aztán dobja? Hol van a tisztelet? Na meg az a nagy szerelem? Elmúlt? Vagy hagytad elmúlni?😊
Ha valakit szeretünk akkor nincs olyan hogy másik fiú bla bla bla és stb.
Az meg más ha NEM megy a kapcsolat. Akkor szakíts.
De ha csak egy másik fiú végett teszed akkor csak gratulálni tudok :)
Értem én hogy nem kell röktön elköteleznie magát egy kapcsolatba.
De ha amíg vele akkor ne másra gondoljon mert akkor már ott bajok vannak.
Soha nem értettem azt hogy a lányok vagy fiúk miért csinálják ezt. Miért jó jatszani?
De ez van.
Az élet úgy is visszadja.
Igaz ez mar tavalyi kerdes de felidegesitett az utolso valaszolo xd
Szerintem egyatalan nem jatszik a fiu erzeseivel.
A szerelem elmulik, foleg 16 evesen, ha tobbszor gondolt a szakitasra az mar reg nem jo. Ha szakit vele szakit, nem lehetnek egyutt orokke :D legalabbis eleg ritka de szerintem tultolod ezt az egeszet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!