Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom időt kért szerintetek adjak neki esélyt vagy szakítsak, mert csak kihasználhat?
Ha 2 hónap után nem érzi azt a lángot, az már baj. Így inkább hagyni kéne.
A távolság meg épphogy erősítené a köteléket egy igaz szerelem esetén. Nekem is ez a helyzet. Ha távol vagyok a barátomtól, az nem hidegít el engem tőle, sőt! Egyre jobban hiányzik és egyre jobban szeretem.
Összefoglalva szerintem inkább szakíts. Amelyik láng 2 hónap után képes kialudni, az nem volt igazi érzelem.
Most azt mondja nem is kér időt,mert csak a francos hangulatingadozásai vannak és nem akar elveszteni.Csak kikesziti a távolság.Azt mondja már depis is volt mikor nem találkoztunk.
Én most megmondtam neki hogy nincs olyan hogy egyik pillanatban nem szeret másikban meg igen.Remelem talál egy olyan lányt akit meg is tud becsülni és nem csak vigasznak kell neki.
2. Vagyok. Most viccen kívül.
Csak kifog készíteni érzelmileg. Ne hagyd, hogy tönkre tegyen lelkileg az egyszer szeret aztán nem szerettel.. Semmiképpen ne hagyd, hogy megalázzon. Ez hülyeség, hogy van fellángolás, de nem olyan erős. Szerintem ha ilyet mond egy ember az nem normális, teljesen ellövi az összes bizalmat a másik ember szemében. 17/F
Időkérés=szakítás
Hidd el, nálam ugyan ez volt a helyzer évekkel ezelőtt. Én hajtottam hogy beszéljúk meg, és nagynehezen kinyögte hogy vége..gyáva semmire való aki időt kér..mire fel?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!