Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakitsak e vele vagy sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitsak e vele vagy sem?

Figyelt kérdés
A helyzet a kovetkezo mar masfel eve vagyunk egyutt a baratnommel sosem veszekedtunk igy komolyabban de az utolso 5 honapban akarhova mennek a barataimmal buli kocsma stb (ez max 1 honapvan 2x) akkor mindig azzal jon hogy ok sokkal fontosabb mint o pedig nem igy van heti 4x talalkozunk es nem egy orara. Jelenleg 18 eves vagyok es sokszor megfordul az a gondolat is bennem hogy lehet nem kellene lekotnom meg magam ennyire. Szeretem ot de allandoan egymas nyakan vagyunk es ez nekem neha sok, es elegge feltekeny is :/ szoval nem tudom..
2018. máj. 9. 15:38
 1/5 A kérdező kommentje:
ui: (illetve meg kicsit azt is erzem hogy nagyon ki akar sajatitani)
2018. máj. 9. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Tedd fel magadnak a kérdést: "Képes leszek ezt egy életen át eltűrni?" Ha a válaszod "igen" (de ezt jól gondold meg!), akkor maradj. Ha nemleges, akkor "agyő, bébi!"
2018. máj. 9. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Féltékeny, korlátoz, hisztizik, kisajátít. Áruld már el kérlek, mit keresel még emellett a pi**a mellett? Értelmes ember már rég kidobta volna.
2018. máj. 9. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

Persze ez idegesítő dolog a lány részéről. Meg úgy gondolom egy kapcsolatban- ha fiatalokról van szó- minden lánynak eljön egyszer a “bekattanok meg még féltékeny is vagyok időszak”, de van akinek alapban ilyen a természete. Ezt vele meg kell beszélned, de ne vitatkozzatok, hanem mond el, szereted meg minden, de vannak barátaid is akikkel (nyílván nem seggbekukiztok).. szóval akikkel szeretnéd tartani ugyanúgy a kapcsolatot, szórakozni és velük lenni, kengedni a “férfigőzt”. Meg kell vele értetned, hogy vannak olyan dolgok amit velük tudsz megosztani egy jó sör mellett, mert ahogy a lányok elmennek shoppingolni vagy kipletykálják a júliskát, nektek is van olyan amit csak kan és kan értékel ( mittudomén legyen az foci, vagy kitárgyaljátok azt ami edzésen volt..).

Meg azért azt sem szabad elfelejteni, hogy a barátnőt “ le kell foglalni/ fárasztani. Beülni moziba, elmenni fagyizni vagy csak sétálni, stb. Mert ha őt csak otthon tartod attól is bekattanhat.

Tudasd vele, hogy szereted de legyen már kicsit nyugodtabb és ne korlátozzon, mert nem megcsalni mész a haverokkal. Azért finoman fogalmazd meg, hogy ha így maradnak a dolgok akkor te kikészülsz. Ezen van a hangsúly, ezen kell elgondolkodtatni.

2018. máj. 9. 16:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitsegeket!
2018. máj. 9. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!