Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan szakítsak vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak vele?

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyunk együtt, de egy ideje már érzem, hogy nem passzolunk össze. Két dolog miatt nem szakítottam még vele:

1. mert nem tudom, hogy hogyan.

2. ő rendesen belém van zúgva, és mindig próbál megfelelni nekem, de ettől függetlenül szinte két külön világ vagyunk. Éppen az igyekezete miatt nem akarom megbántani azzal, hogy szakítok vele.

Közbe van egy másik lány aki szimpi nekem (már azelőtt akartam szakítani, hogy tudtam volna erről a lányról). Mivel nem tudom, hogy hogyan szakítsak, ezért szerintetek mennyire jó ötlet megpróbálni egyszerre két kapcsolatban lenni?

2018. ápr. 6. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Pofátlanság két kapcsolatban lenni:)

Inkább szakíts,mond meg neki őszintén mi is van..

"Én szeretlek de nem illünk össze,hálás vagyok azért amit tőled kaptam de én ezt nem tudom tovább folytatni..nem illünk össze.

Vagy valami ilyesmit..ez egy gyengébb szöveg..

2018. ápr. 6. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérlek tiszteld meg annyival a mostani barátnőd, hogy előbb szakítást vele. Találkozzatok, üljetek le, mondd el neki mit szeretnél, aztán várd meg míg reagál, nehogy otthagyd!!! Rengeteg kérdése lesz (miért, mióta nem szereted stb) amikre választ kell kapnia, különben még nehezebben enged el. Ne család meg, hanem mielőbb szakítás vele, utána próbálkozzon máshol.
2018. ápr. 6. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne család meg*

Szakíts vele*

Ne haragudj, autocorrect

2018. ápr. 6. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérlek szépen hogy ne legyél gerinctelen. Mert nagyon sok pasi az, nem jó ötlet két kapcsolatba lenni mert az nem hogy bunkóság, hanem még csak rosszabb lehet és lehetséges hogy amit tettél vissza kaphatod az élettől.

Szépen megmondod neki, örüljön neki hogy megbeszélitek és nem fordítasz hátra neki. Ha megbeszélitek hidd el minden sokkal jobb lesz és megfogja érteni.

2018. ápr. 6. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne legyél két kapcsolatban. Csúnya dolog. Másrészt azért jobban le fogja szívni az energiádat kettő. A sok hazudozás stb...

Mondd meg neki ezt, hogy nem passzoltok, szeretnél véget vetni a kapcsolatnak és kész. A volt kapcsolatom hónapokig elhúzódott, mert nem mondtam ki, hogy legyen vége. Eszembe sem volt a megcsalás ezalatt, de így utólag belátom, hogy lett volna olyan férfi, aki mellett boldog lehettem volna... De hát, elhajtottam.. :) Nálad se legyen pálya a megcsalás..

2018. ápr. 8. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!