Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek pszichopata és szakítsak vele?
Ha már felmerült benned a szakítás, akkor ott már bajok vannak.
Ez nem pszichopátia, ez más.
Szóval idáig óvodásan viselkedett, de miatt megjavult. Hmmm. Lássuk. Más miatt megváltozni nem igazán lehet akkor sem, ha mondják. Ha az ember nem önmagáért tesz meg valamit,akkor az a változás soha nem lesz olyan, mint amilyennek lennie kellene. Önmagunknak mindig ott leszünk örökre motiváló erőként, de itt te vagy a motiváló erő, és lássuk be, szerintem nem te leszel a felesége.
Ha visszaesne, az az ő egyetlen pici problémája lenne. Nem hiszem,hogy a kérdezőből lelkiismeret furdallást kellene kicsikarni,hogy jajj,vissza esik.
Éppen erről beszéltem. Ha a motivációt magunkban találjuk meg, akkor nem lesz visszaesés, akkor sem, ha a másik elhagyja. Nem szűnik meg a forrás.
Amúgy hova esne vissza? Oda,hogy kicseszik a tanárral és rossz? Szerintem ez általános iskola alsó.
#9: Akkor mi a faxnak kérdezed meg,hogy szakíts-e vele,ha te eldöntötted,hogy nem fogsz?
Egyértelmű,hogy nem tudsz párt választani, de legalább akkor ne írd le nyilvánosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!