Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele vagy adjak neki még egy esélyt?
14/L vagyok a barátom 17.
Tegnap előtt talalkoztunk,és hülyeségből elvettem a telefonját. Elkezdett ,,vergődni’’ hogy adjam vissza azonnal. Nekem ez furcsa volt, így belenéztem a messenger és az insta beszélgetéseibe. Ezelőtt többször is azt mondta hogy egyetlen lánnyal sem beszél. A telefonjába egy csomó lány benne volt akikkel szivecskézett is. Hazudott nekem ami rosszúl esett. Azt mondta többet nem csinál ilyet. Megbékéltünk egy picit de tegnap megint összevesztünk és elmondta hogy neki benne van egy kapcsolatban a szex. Én mondtam ha szeretsz vársz rám, erre ő ezt a hülyeséget mondta hogy ha szeretném már rég lefeküdtem volna vele. Akkor sem mentem bele és azt kérdezte mi van ha ezért megcsal? Én megmondtam neki hogy jó vège van és nem fogok azért lefeküdni vele hogy magam mellett tartsam. Holnap találkozunk és előben beszéljük meg mert azt mondta hogy ne neten szakítsak vele. Egyszerűen szánalmas amit művel. Ilyet kérdez hogy mi van ha ezért megcsal? Megváltozott. Régebben nem ilyen volt de nem tudom az a baj hogy félek a magánytól es nem nagyon akarom hogy vege legyen. Nem mondom azt hogy szeretem mert most akkorát csalódtam benne és kiábrándultam...de valami még is vissza fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!