Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szakitsak vele?
A helyzet a kovetkezo. 1 eve vagyunk egyutt. Viszont minden nap veszekszunk. Vagy hetente. Tegnap is osszevesztunk, nalam betelt a pohar, es szunetet kertem.. o azota irogat, hogy hianyzom neki, szeret, de meg is miatta van a veszekedes. Kotekszik, bunko, mindig ironizal, kirohog, nem értékeli az otleteim. Ugy erzem hogy nem illunk ossze, mert teljesen mas elkepzeleseim vannak az eletrol mint neki. O sodrodik az arral, telibe sz@r mindent, mindent az usol pillanatra hagy. En ennek az ellentetje vagyok, es mindent elore megtervezek, fontos a jovom, es nem sz@rom le, azt hogy mi lesz a jovoben. Szinte mindenben kulonbozunk.. megfojt a szerelmevel, mindenkire feltekeny, es ha valami nem ugy alakul ahogy szeretne akkor jön a hiszti. Ezert kertem szunetet, hogy tudjak gondolkodni, erre a valasza az volt hogy mit gondolok, majd ő vár 1 HETET!! Arra hogy en gondolkodjak? Szerintem 1 het nem sok ido egy szunet miatt, nem is ez a lenyeg. Ha szakitok vele akkor nem birom. Hianyzik megorulok nelkule, vele meg nem jo, mert sok mindent nem tud megadni nekem lelkileg, es gyakran erzem hogy masra van szuksegem, valaki olyanra aki egy allasponton all velem, es nem rohog ki, ha valami uj otletem tamad. Az is zavar, hogy neki sose jut eszebe az hogy menjunk programra, mindig en nyaggattom de onallo otlete sosincs ezert mindig en talalom ki hogy hova menjunk.. annyira borzalmas helyzet, mert mindenhigy csak a szenvedes van, es 1 éve ezt csinaljuk. Veszekszunk hetente vagy akár naponta tobbszor is.. senkinek nem jo igy, o se konnyiti meg a helyzetet mert borzasztoan ragaszkodik hozzam, es ha szakitasra kerulne a sor, nem tudna elengedni es erzelmileg zsarol (tapasztalat, ezeket a koroket mar lefutottuk parszor)
Tehat nem tud elengedni, es 7bol 5 napot egyutt vagyunk vagy tobbet, nincs terem, nincsenek barataim se tehat igy elvarja hogy vele legyek mindig es szerintem elvezi is, hogy birtokolhat. Ha esetleg itthon szeretnek maradni, pihenni vagy eppen nincs kedvem kimozdulni es nem talalkozok vele akkor termeszetesen hiszti van, balhe, es veszekedes. Nem tudom mi tevo legyek. Nekem is nehez az elengedes, de 17 evesen nem szeretnek egy ilyen kapcsolatban lenni mert fiatal vagyok meg ehhez, jelenleg valaki olyan kene aki nem egy ovodas mert o tenyleg eretlen.. se veled se nelkuled kapcsolat. Vele nem jo, de rossz nelkule. Ezt a szakitas is megmutatta mindig. Mindig atbeszeljuk a dolgokat vita utan, hogy jo akkor valtoztatunk, de annyira kulonbozunk hogy sehogy nem tudunk dulore jutni. Egy dolog kozos.. a makacssagunk:D
Ha el akartok valamit érni, ebben a kapcsolatban mindkettőtöknek változni kell. Elsősorban abban, hogy elfogadjátok a másikat olyannak, amilyen.
Ha ez nem megy se neked, se neki, akkor nincs más megoldás: szakítsatok.
Aztán majd évekkel később hátha érettebbek lesztek.
Figyelj... úgy vettem észre az írásodban hogy csak a rosszat látod már benne. Oda lett a nagy szerelem, lehullott a rózsaszín köd. Azért rossz a szakítás mert 1 év (valjuk be baromi hosszú idő a fiataloknál) alatt annyira megszoktátok már egymást, hogy amikor nincs ott hiányzik. De nem azért mert szereted. Változtatni kellene... De tudom magamról hogy ez nem megy könnyen. De ha mind a ketten akarjátok akkor lehetséges. Én szurkolok hogy valami aranyközéputat találjatok.
17/L
Utolso: ra vilagitottal teljesen a lenyegre. Sajnos en valami ujdonsagra vagyok.. :(
O meg szenved nagyon, mert nagyon szerelmes belem.. nem tudom mi lesz, mert kepbe jott mas is, aki sajnos felkeltette az erdeklodesem, mert van benne valami.. remelem ez elfog mulni.. bar most szunetelunk, es ez a fiu talalkozni akar. Regebben mi kavartunk, rs talalkoztunk.. nem tudom mi lesz.. :(
Javíts ki, ha tévedek kérdező, de nekem úgy tűnik, már nem igazán a tiszta szerelem beszél belőled, sokkal inkább tele vagy kételyekkel. Nyilván mindannyiunknak vannak hibái, lehet egymáshoz alkalmazkodni, de senki sem kényszerít rá, hogy vele legyél. Ha teljesen megfojt a szeretetével, mindig muszáj vele lenned, és nem jut másra+magadra időd, természetes, hogy ki vagy akadva, a legtöbb ember ezt nem bírja tolerálni, nem is hiszem, hogy normális ez a fajta viselkedés.
Az nagy problémát jelent, ha teljesen más a világképetek pl neked vannak terveid, ő meg lébecol a világban.
De ha jól értem, felbukkant egy másik srác is a képben. Vajon emiatt látod már másképp a barátod? Vajon a másik srácban megtalálod azt, amit a jelenlegi barátodban nem?
Ha szakítasz, magad miatt tedd. Ne maradj a barátoddal azért, mert kényszerít rá, nem teheti meg. Vajon ő hiányozna, vagy csak valaki mellőled? Vajon az, hogy valakivel úgy tudj együtt lenni, hogy értékel téged?
Egy jó tanács: vigyázz, hogy ne ess cseberből vederbe egy újabb kapcsolattal.
Kedves, én voltam ilyen helyzetben, és a tapasztalataim alapján a következőt tanácsolom neked... :)
FUSS, AMILYEN GYORSAN CSAK LEHET.
A fiúnak vagy ilyen a jelleme, vagy még nem elég érett egy kapcsolatra. De semmiképp sem jó neked, ha tovább maradsz vele.
Azért hiányzik neked, mert nincsenek barátaid, elszeparál mindnekitől, idővel a saját anyádra is féltékeny lesz.
Tipikus, hogy érzelmileg zsarol, és eléri, hogy úgy érezd, szükséged van rá.
Amire neked van szükséged az egy kis idő egyedül, idő MAGADRA. És barátok. Mindenképp menj el közösségbe, éld az életed, mert most vagy fiatal, ezek az évek nagyon gyorsan elrepülnek, és sajnálni fogod, ha mindent rá pazarolsz el.
Egy normális kapcsolatban lehetnek barátaid. Ötletedi, hobbid, szabadidőd. Úgy öltözöl ahogy akarsz, a párod megdícsér, nem kiröhög. Egy normális kapcsolatban vannak konfliktusok, de nem állandóak, nem az Ady-Léna féle kavalkád megy 0-24. Hidd el nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!