Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, szakítsak a barátommal, mert nem egyezik a véleményünk (pia, cigi;részletek lent)? 18L
Ahogy elkezdtem a gimit azonnal beleestem az egyik osztálytársamba, akitől természetesen mindig kosarat kaptam. De engem sosem tudott végérvényesen megrendíteni az érzéseimben. Most 3. év végére derült égből villámcsapás szerelmet vallott a srác és azóta együtt vagyunk.
A probléma az, hogy ő rendszeresen iszik és cigizik (Egy éve csinálja ezt kb), míg én elítélem ezt a két tevékenységet. Ebből következik, hogy az életlátásunk is sokban különböző. És ő is tudja hogy mit gondolok a káros szenvedélyeiről, mindig megígéri hogy nem teszi. Aztán, ha úgy adódik, engedélyt kér, hogy had csinálja, és én nem tudok nemet mondani. Mert valamiért rögeszmésen szeretem.
Mi lesz ennek a vége, szakítsak még most?
(Szeretnék tanácsot külső személytől aki globálisan átlátja a szituációt, vagy volt már ilyen helyzetben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!