Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el a barátomnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a barátomnak hogy már nem szeretem?

Figyelt kérdés

Mindketten 16 évesek vagyunk és egy hónapja jöttünk össze. Ő az első kapcsolatom. Eleinte szerelmes voltam belé de mostanra elmúlt ez az érzés és rájöttem hogy semmit sem érzek iránta.

Nagyon szégyenlem magam emiatt. Nagyon rossz lelki állapotba volt előttem és aztmondta miattam lett megint jó kedve. Szeretném ha külön utakon folytatnánk viszont félek neki erről beszélni nem szeretném megbántani de ez hosszútávon szenvedés lenne részemről. Fogalmam sincs mikor lenne a legjobb alkalom ezt megbeszélni. Elöszőr szeretnék valami jeleket küldeni hogy már nem kölcsönös a szerelem viszont nemtudom hogyan kéne.

2021. máj. 29. 18:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ne jeleket küldj, mondd meg neki. Hidd el, jobb az úgy. Kellemetlen lesz, de tiszteld meg őt és magadat is azzal, hogy nem pazaroljátok az időt olyasmire, amire nincs értelme.
2021. máj. 29. 18:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hagyd a jeleket mindenképp - sokkal nagyobb fájdalmat okozol azzal, hogy nem beszélsz vele őszintén.

Mondd meg neki hogy szeretnél egy komoly dologról beszélni vele és beszéljetek meg egy találkozót, majd mondd el hogy sajnálod, de nem érzel már szerelmet iránta és szeretnéd ha külön folytatnátok.

2021. máj. 29. 18:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
1 hónap, és elmúlt a szerelem.. hagyjuk má, ez soha nem is volt szerelem, max csak vonzódás, vagy csak a kapcsolathiányodat hirtelen kielégítetted valakivel xD De most már legyen benned annyi, hogy odaállsz elé, és őszintén, mindenféle kertelés nélkül megmondod neki az igazat.
2021. máj. 29. 18:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Minél előbb legyél vele őszinte és mondd el neki, így az elején rossz lesz, de esélyt kap rá, hogy találjon valakit aki őszintén szereti. Viszont te egy darabig hanyagold ezt a témát, érzelmileg még éretlen vagy, a szerelem ilyen hamar nem múlik el.
2021. máj. 29. 18:30
 5/10 A kérdező kommentje:

Képtelen vagyok rá. Nem szeretném megbántani érzem hogy nagyon szeret engem.

Utolsó erre énis gondoltam sajnos be kell valljam és nagyon szemétláda vagyok . Egyik pillanatba azt érzem hogy nagyon szeretem és milyen szerencsés vagyok hogy megtalátuk egymást. másikba meg azt hogy nem is akarok kapcsolatot és meglennék egyedül is.

2021. máj. 29. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Azzal bántod meg, hogy hülyének nézed és félsz a lezárástól. Ha bátor voltál belemenni egy ilyenbe, akkor legyél bátor kijönni is belőle.
2021. máj. 29. 18:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt jól már nem úszod meg. Nekem egyszer mondta ezt egy lány,én direkt azt válaszoltam hogy már én sem érzek irántad semmit,és hirtelen elsírta magát :D

Viszont gondolom a te helyzeted más...lehet jobban éreznéd magad.

2021. máj. 29. 19:29
 8/10 anonim ***** válasza:
38%
Figyelj Béla, úgy érzem beszélnünk kell,kérlek ülj le mellém. Csak azt szeretném hogy próbálj megérteni, próbáld átérezni a helyzetemet és ne haragudj rám mert nagyon nehéz ez nekem. Sokat gondolkoztam az utóbbi időben és rájöttem hogy nem vagyok biztos az érzelmeimben. Azt nem tudom elmondani neked hogy pontosan mit érzek de az biztos hogy nem azt érzem amit egy szerelmes lánynak éreznie kellene egy fiú iránt. Amikor ismerkedtünk talán túl sokat képzeltem ebbe az egészbe. Talám nem is téged szerettelek meg hanem csak a szerelem érzésébe szerettem bele. Egy kis ideig úgy éreztem magam mintha egy hollywoodi film főhősnője lennék, minden olyan tökéletesnek, előre elrendeltnek tűnt. Aztán amikor először összebújtunk és megláttam a mereven alig tízcentis kukidat ami ráadásul egyből el is sült miután belémraktad akkor valami megtört bennem, már nem tudtam azzal a lángoló szenvedéllyel nézni rád mint azelőtt. Én próbáltam győzködni magam hogy ez nem is olyan nagy baj, meg hogy nem csak ez számít, mert hát milyen jókat beszélgettünk amúgy, de nem hazudhatok önmagamnak örökké és téged sem tarthatlak egy hazugsára épülő álomvilágban. Most kicsit szégyenlem magam, de tudod az az igazság, hogy már hetek óta csak az Aladár és az ő sokat sejtetően domborodó slicce jár az eszemben, már csak őrá tudok gondolni, biztosan tudom, a sejtjeimben érzem hogy vele összeillenék. Nem haragudhatsz rám ezért, hiszen tudod, hogy az érzelmeinknek nem lehet parancsolni, a szívet nem lehet megerőszakolni. Tudom hogy fáj ez most neked, meg úgy érzed hogy soha nem fogsz találni hozzám hasonló lányt, de hidd el, néhány év és túl leszel majd rajtam, és megint minden jó lesz. Én azért szeretném ha barátok maradnánk, nagyon remélem hogy te is így gondolod.
2021. máj. 29. 19:38
 9/10 anonim ***** válasza:
69%
Egy honap utan elmult a szerelem wow. Szerintem szakítás előtt legalább verd ki neki ha még nem volt meg .
2021. máj. 29. 19:39
 10/10 anonim ***** válasza:
35%
Istenem nyolcas... El se olvasom inkább. Felesleges kiselőadást tartani." Már nem érzek semmit szakítani akarok "ennyi.
2021. máj. 29. 19:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!