Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit rontok el? Miért vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el? Miért vagyok ennyire rossz a lányok körébe?

Figyelt kérdés

Most régen depressziós voltam meg minden, mert amúgy lehet, hogy rossz lányokat fogtam ki alapból de karatén amikor meglátom ,hogy egyik gyereket megöleli egy lány akit 2 éve ismerek aki be is jön de nem lenne esélyem mert az eleve hátrány szerintem, hogy lássa mennyit bénázok 😥. Meg amúgy nem jó ötlet mert ha visszautasít bámulhatom végig a fejét, és ő meg én is kellemetlenül fogjuk utána érezni magunkat. Írogattunk de annyira nem beszéltünk sokat, akkor valamiért az irigység meg a kisebbségi komplexus kezdett rám jönni. De megtanultam kezelni, most is picit rossz, de tűrhetőbb nálam már, mert nem tudom mennyire számít igazából, de úgy barátommal unalmamba Anotalk-oztam és sikerült 3 nap 4 lányt úgy megismernek. 2 órákat írtam 3-mal, bár azért 15-16 évesek voltak, de lényegébe az írás a személyiségem része, de mégis úgy érzem, hogy baj van a személyiségemmel. A valentin nap volt az még ami úgy rossz volt, kezeltem de rosszul éreztem magam mert ugye amikor nincs elfoglalva az ember ilyenkor jön rá, hogy egyedül van meg húzza le magát meg ilyen hülyeségek. Van az a tipikus mondás, hogy "Nice guys finish last" bár tudnák videót mutatni miért nem, szerintem a kedvesség nem gyengeség, habár az embert jobb esetben kihasználják, de most szerintem fel lehet ismerni azokat, meg a jó tett úgyis visszatérül. Most úgy életembe 4 visszautasításom volt, de még mindig nem értem mit rontok el a lányok terén, hát introvertált vagyok, nehezen megy az ismerkedés meg a kommunikáció 🤷‍♂️.

Tudnátok segíteni?

2021. febr. 20. 18:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb hülyeség amit a #8as mondott. Minden ember értékes és különleges a maga módján.

Kedves kérdező! Ne keseredj el, fiatal vagy még, rengeteg időd és lehetőséged van. Csak add önmagad, és ne félj kimutatni az érzéseid.

2021. febr. 20. 21:08
 12/18 A kérdező kommentje:
Kösz szépen. Ez legalább jól esett 😅. De amúgy az előzőbe is van igazság, kaptam kritikát már, szóval helyén tudom kezelni.
2021. febr. 20. 21:21
 13/18 anonim ***** válasza:
44%
11-es, attól még hogy valaki értékes, az nem bíztos hogy a nők esete lesz, vagy garancia mindenre. Önmagát pedig ne szószerint adja, az érzéseit se tárja fel, érdeklődést mutasson, és változtasson a külsején. Aza hülyeség amit te írsz neki. Ez nem családi szappanopera hogy legyünk értékesek és mutassuk ki az érzéseinket. Itt barátnő szerzésről van szó! Mai lányoknál nem értékesnek kell lenni, hanen érdekesnek titokzatosnak, bagabiztosnak de semmi képp nem bunkónak. De Így van, ideje még van bőven ezzel egyetértünk
2021. febr. 20. 21:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak a kritika az más. Úgy bíráskodni valaki felett, hogy nem ismeri az illetőt értelmetlen. Azt mondja nem elég a külsőd, pedig sosem látott, azt mondja unalmas vagy, lapos a személyiséged, úgy hogy egy mondatot nem beszélt veled. Honnan tudatná? Ez így nem teljes értékű kritika
2021. febr. 20. 21:23
 15/18 anonim ***** válasza:

#13 azt előre tisztázzuk, hogy nem veszekedni akarok, nem is akarom borzolni senkinek az indulatait. Úgy látom akadt valami, amiben nem értünk egyet, rendben semmi baj van ilyen :D Nyilván én csak a saját szemszögemből tudom elmondani a dolgokat, és nyilván ez nem mindenkinél ugyanaz.

És igenis fontos, hogy meglássuk másokban az értéket anélkül pedig nincs jól működő hosszútávú kapcsolat, hogy az ember ne adja önmagát és ne mutassa ki az igazi érzéseit.

És mai lány vagyok, de nekem tényleg az a fontos, hogy ne játsza meg magát. Ha az a magabiztosság megjátszott, akkor már csalódás lesz belőle előbb utóbb. És nyilván lehet, hogyha valaki nem magabiztos, akkor nem fognak tizesével futni utána a lányok, de szerintem nem is ez a lényeg. Egy olyan valakit kell találni, aki úgy szeret minket ahogy vagyunk, a kisebb-nagyobb hibáinkkal együtt. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem fontos fejleszteni a személyiségünket, de megjátszani magunkat azért, hogy valakit felszedjünk, az tényleg hülyeség

2021. febr. 20. 21:30
 16/18 A kérdező kommentje:
A #14-ig hozzászólóval egyetértek is amúgy. Valóban nem ismer,én magam amúgy nem tartom unalmasnak, voltak olyan lányok akik rám-rám mosolyogtak, bár nem mind volt az esetem.Dumámmal meg nem tudom, haverjaim szerint azért vannak pillanataim, meg a lányok nem ismernek, szóval eleve titokzatos lényegében. A legjobb barátaimmal szokok dolgokat megosztani, másokkal nem annyira, max család. Egyszerűen a szép lányok előtt ledermedek, nyilván önbizalomhiány, tudom, hogy ők is normális emberek, de abba pillanatra elfelejtem ezt.
2021. febr. 20. 21:33
 17/18 A kérdező kommentje:
Egyetértek a #15-ig kommentelővel. Én nem tartom magam tökéletesnek, vannak hibáim, de most őszintén kinek nincs? Most szerintem a humorom, személyiségem annyira nem rossz, mert akkor konkrétan barátaim se lennének. Nem akarok okoskodni
2021. febr. 20. 21:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem okoskodsz, igazad van :)
2021. febr. 20. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!