Másnak is rossz most a Neptun rendszere (pótfelvételi) vagy én rontok el valamit?
Az utasítás, hogy mit kell csináljak:
1. Az Ügyintézés menüben válassza ki a Beiratkozás/Bejelentkezés pontot.
2. A Képzés sorában a Státuszt módosítsa „Aktív” értékre.
Csakhogy amikor a Státuszra nyomok, akkor megjelenik egy választólista, amiből csak az elsőre tudok nyomni, a "Beiratkozás"-ra. A Státusz módosítás a második opció, de nem lehet rányomni.
A beiratkozásra kattintva ki kell jelöljem, hogy aktív és nem passzív hallgató leszek.
Majd jön a felugró párbeszédablak, hogy "Nincs egyetlen felvett tárgya sem! Folytatja?". Ami logikus, mert most iratkozok be, miért is lenne felvett tantárgyam. Itt "igen"-re nyomva bejön ez a rendszerüzenet:
"A bejelentkezés feltétele nem teljesült!
A regisztráció kizárólag akkor lehetséges, amennyiben vett fel tantárgyat és nincsen aktív, lejárt határidejű pénzügyi tétele (tartozása)"
S innen nem tudok mit csinálni.
Valamit elrontok?
Köszi. Végül elkezdtem tantárgyakat felvenni.
De egy csomó olyant nem tudtam felvenni, ami be van írva kötelezőnek első félévre... és úgy láttam mások se tudták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!