Miért nem bírom megváltoztatni a személyes adataim a Neptun rendszeren belül?
Teendők:
Felhívod azt a rohadt Tanulmányi Osztályt, mert ezért vannak... Nem értem, hogy miért nem képesek az emberek a minimális ügyintézésre sem...
Legalább egy rohadt intézményt írnál...
ELTE-n pl a q-ter-ben kell módosítani. De világosan le is írják.
Amennyiben be tudott lépni a Neptunba, úgy kérjük, hogy mihamarabb frissítse személyes adatait (TAJ-szám, adóazonosító jel) a Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda weboldalán az Adategyeztetés menüpontban leírtak szerint, hogy a kinyomtatott beiratkozási lapon már hiánytalanul szerepeljenek.
Szia, én sem tudom a neptunban (SZTE) megváltoztatni, vagyis beírni néhány személyes kártyám adatát pl: a Taj számom
Modulon az adategyeztető lapomat hétfőn fogom beadni, hátha az révén majd változik a Neptunban egy-két adat... igazából nekem nagyon nehéz magamnak intézni mindent, mert családban senki nincs, aki tudna segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!