Mit rontok el? A 20 hónapos lányom nagyon rossz evő!
a gyerek bölcs , és pontosan tudja mire van szüksége
ha éhes lesz szól
akkor adj neki ha kér
figyeld meg, eszik.... csak nem a te mércéddel...
Egy gyerek sem hal éhen, ha van elötte ennivaló.
Ha ahhoz, hogy egyen, neked cirkuszt kell tartani, akkor a gyerek nem éhes.
Minél jobban erölködsz, annál rosszabb evö lesz.
Egyszerüen tedd elé az élelt, ha eszik, jó, ha nem, akkor vedd el elöle és csak akkor kapjon valamit, amikor a következö étkezés van.
És NEM, NEM FOG ÉHENHALNI!, csak megtanulja, hogy ha nem eszik, akkor éhen marad.
Ha ezt megcsinálnám, akkor biztos hogy nem gyarapodna rendesen. 20 hósan 9,2 kg.
Ráadásul nagyon akaratos, inkább nem enne és legyengülne éhen...
2,5 évesem igazi fényevő. Nem érdekli az étel, az evés. Ha ráhagyom, maximum fél banánt eszik egész nap és nem iszik egy kortyot se.
Mindent próbáltunk, kivizsgálták, bevetettük az összes étvágyfokozót, nem használt.
Ilyen volt az enyém is. Kicsivel 2 éves kora előtt ellezdett enni, semmit nem csinéltam másképp. 2,5 éves múlt, vannak rosszabb napok, de általában eszik elfogadható mennyiséget.
Amúgy nem, egy evés iránt ennyire érdektelen gyerek NEM fog enni akkor sem, ha elveszed előle, és a kövi étkezésig nem kap. Az ilyen gyerekek képesek egész nap nem enni semmit. Amikor én hasonló megfontolásból elkezdtem abbahagyni anno a cirkuszt, a lányom annyira nem evett semmit, hogy elkezdett fogyni.
Húgom fia 6 elmúlt,és még mindig nem eszik semmit...szülei egészségügyisek,már a szondával fenyegetik néha...a húga meg 19 hónapos,az meg kiköp mindent 2 falat után,csak a tápszert eszi meg.
Az én lányom 22 hós,általában jól eszik,de van,hogy 1-1 falatot már a fél játékparkja bekapott,mire hajlandó kinyitni a száját. És néha kell Bogyó és Babóca,főleg,ha fáradt. De ő legalább megeszik mindent,sok zöldséget,gyümölcsöt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!