Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el? Miért vagyok ennyire rossz a lányok körébe?
Most régen depressziós voltam meg minden, mert amúgy lehet, hogy rossz lányokat fogtam ki alapból de karatén amikor meglátom ,hogy egyik gyereket megöleli egy lány akit 2 éve ismerek aki be is jön de nem lenne esélyem mert az eleve hátrány szerintem, hogy lássa mennyit bénázok 😥. Meg amúgy nem jó ötlet mert ha visszautasít bámulhatom végig a fejét, és ő meg én is kellemetlenül fogjuk utána érezni magunkat. Írogattunk de annyira nem beszéltünk sokat, akkor valamiért az irigység meg a kisebbségi komplexus kezdett rám jönni. De megtanultam kezelni, most is picit rossz, de tűrhetőbb nálam már, mert nem tudom mennyire számít igazából, de úgy barátommal unalmamba Anotalk-oztam és sikerült 3 nap 4 lányt úgy megismernek. 2 órákat írtam 3-mal, bár azért 15-16 évesek voltak, de lényegébe az írás a személyiségem része, de mégis úgy érzem, hogy baj van a személyiségemmel. A valentin nap volt az még ami úgy rossz volt, kezeltem de rosszul éreztem magam mert ugye amikor nincs elfoglalva az ember ilyenkor jön rá, hogy egyedül van meg húzza le magát meg ilyen hülyeségek. Van az a tipikus mondás, hogy "Nice guys finish last" bár tudnák videót mutatni miért nem, szerintem a kedvesség nem gyengeség, habár az embert jobb esetben kihasználják, de most szerintem fel lehet ismerni azokat, meg a jó tett úgyis visszatérül. Most úgy életembe 4 visszautasításom volt, de még mindig nem értem mit rontok el a lányok terén, hát introvertált vagyok, nehezen megy az ismerkedés meg a kommunikáció 🤷♂️.
Tudnátok segíteni?
Én csak tapasztalatot tudok esetleg mondani. Én introvertált típusú lány vagyok, én is néhány éve keresztülmentem egy depressziós időszakon, de azon már túl vagyok. Engem eddig 3szor utasítottak el, és mind a három esetben úgy volt, hogy a fiú kezdeményezett (én nem mertem) aztán néhány hónap után azt mondta, hogy "Ja bocsi mégse", amivel igazából semmi baj nincs, mert mindenkinek joga van megválogatni, hogy kivel szeretne együtt lenni és kivel nem, de nyilván engem ez akkor rosszul érintett.
Alapból nem gondolom magam egy buta lánynak, de ilyen szempontból mindig is naiv voltam, mert hamar belehabarodtam a fiúkba, és utána viszont nagyon nehezen engedtem el őket, próbáltam mindig menteni a menthetőt, igazából 0 sikerrel. És mindig magamban kerestem a hibát, hogy azért nem akar velem lenni, mert nem vagyok elég jó, mert hülye vagyok, mert csúnya vagyok, stb stb. És a legutolsó csalódásom után döbbentem rá, hogy nagyon rosszul állok az egészhez. Mert egy normális, fiatal lány vagyok, akit igen, érnek csalódások, fognak is valószínűleg még az életben, és igen, eddig olyan emberekkel hozott össze az élet, akikkel nem illettünk össze. De ettől nem vagyok kevesebb, mint mások, és egyszer majd valakinek én leszek a tökéletes, úgy ahogy vagyok. Azt az időt amit egyedül töltök, azt pedig arra fordítom, hogy a hibáimat kicsit próbáljam kiküszöbölni, hogy a lehető legboldogabbá tudjam tenni a számomra tökéletes fiút.
Szóval hajrá, ne add fel :) Lehet hogy sok lánnyal nem illesz össze, de egy kell csak, akinek te vagy a tökéletes, és aki neked a tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!