Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kezdődő párkapcsolatban mindkét nem megajándékozza egymást?
Figyelt kérdés
Általában a fiúk szoktak venni mindig egy kis apróságot. A lánynak is kell vagy nem?2020. dec. 26. 23:59
3/6 anonim válasza:
Ahogy érzed. Mondjuk lehet szarul fogod érezni magad, hogyha a csávó vesz neked valamit, te meg nem adsz neki semmit.
4/6 anonim válasza:
Én kifejezetten nem szeretem, ha költenek rám, ezt az ajándékozós dolgot se, sose szoktam semmit elvárni. Én se nagyon szoktam ajándékozni, vagyha mégis akkor álltalában kézzel készítek valami kreatív dolgot. Pl szines, formas, illatgyertyát öntök, azok álltalában tetszeni szoktak a hozzám közelebbállóknak és szerintem sokkal személyesebb is:)
5/6 anonim válasza:
Nem kötelező, de jól eshet a fiúnak. Egyszer vegyél, és nézd meg a reakcióját, lehet hogy "férfi akar maradani" és nem érzi, hogy szüksége lenne többször ajándékra, de az is lehet hogy nagyon örülni fog.
6/6 anonim válasza:
Van aki nagyon ürül, ha kap ajándékot, ez ember függő. De amúgy jó az amit #4 ír, be csak vegyél, csinálj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!