Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek várni fog rám?
Sziasztok!
Szóval, az a helyzet, hogy nem rég szakítottak velem.
Kezdem feldolgozni, úgy ahogy kell. Ám de, kinéztem magamnak, megtetszett az egyik évfolyamtársam!
Igazából nem nagyon vágja ki vagyok.
Ismerkednék vele stb... csak az a helyzet hogy újítjuk a házunkat, és nem nagyon tudom úgymond hazahozni:/
Meg nem sokára kezdem a motor jogsit, azon is túl akarok jutni minél hamarabb.
Kérdésem az, hogy mennyi esély van rá, hogy ennek a lánynak ezen az időn belül megtetszik valaki/lesz barátja?
Vagy baromság ez szerintetek?
Ti mit tennétek a helyemben?
16/F

Fogalmam sincs, de egyből haza akarod hozni?
Barátkozni, közeledni lehet felé attól még...
Sőt karantén van, interneten közeledj.

Hát tudom, de már a 3. csaj lenne az, akinek ezt mondom, és ez eléggé ciki:/
Pedig én igenis odaállok, segítek a szüleimnek, akár a szakembereknek, hogy legyen belőle valami.

Ez szép és jó dolog, hogy segítesz, hogy haladjon
Viszont, ahogy az első is írta, barátkozás, ez kell, legalább egy baráti kapcsolat legyen köztetek, hisz anélkül nem nagyon indul ki semmi.. szóval hajrá, vagy neten, vagy személyesen, de barátkozz beszélgess vele, addig ne is akard hazavinni de semmi

"Sőt karantén van, interneten közeledj."
Édes jó anyám, ezt a b.szarit...
Kérdező! Kezdeményezz őszintén, de nem tolakodóan! Az hogy kezdeményezel, nem jelenti, hogy rögtön haza kéne vinned! Remélem, ezt te sem így gondolod.
És hívd el alkalomadtán valahova. Ne legyél hülye, hogy elhidd, hogy online lehet csak randizni, mert pár idióta ezt mondja.

Sziaaa!
Bevallom neked ezt a kérdést legtöbbször lányok szájából hallom. Sajnos mi nők néha kiszámíthatatlanok vagyunk. Szóval ezt még egy jósnő se tudja neked megjósolni. Szerintem hívd el egy randira pl. kávézni. Nem muszáj azonnal haza vinni. A motor jogsihoz pedig nagyon sok szerencsét!
Remélem tudtam segíteni! Azért ha megvolt a randi kérés utána írhatnál ide, mert érdekel, hogy sikerült-e.
Köszönöm a sok segítséget!:D
Ígérem, amint megvolt, írok ide, remélem nem felejtem el!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!