Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti örülnétek ha kapnátok egy sráctól egy saját költeményű szerelmes verset?
Lányok, ti örülnétek vagy milyen érzés fogna el titeket, ha egy srác írna nektek egy saját szerelmes verset? Nem túl nyomulós, teli dícséréssel vagy érzelem kinyílvánítással. Van benne a felsoroltak, de szolid visszafogottabbra gondolok. Elsősorban úgy a 18 feletti korosztályra gondolok van inkább felette!
Zárójeles megjegyzés, nem vagyunk együtt
Lányok, kort is írjatok a véleményetk mellé légyszi!
Srácok, ha ti már tettetek ilyet az is érdekel nektek, hogy sült el a dolog!
Köszi előre is!
Tettem ilyet, csak nem komolyan... És nem szerelmes vers volt.
De a csaj jól fogadta xD
A következő dolgoktól függ:
Ki írta nekem
Milyen a viszonyunk
Hogy kapom meg a verset
Miket ír le a versben
Milyen maga a vers
Csak engem dícsér, szép dolgokat felsorolva vagy kreatívan rejtette el a sorok között a vers valódi mondandóját.
Bár az utolsó elég konkrét, de nekem ezek azok a szempontok, amelyek alapján tetszene, ha verset kapnék valakitől. 16/l
Ha már a csajod akkor szülinapra és egyéb hasonló alkalmakra jó. Egyébként nagyon olyan hatást kelt mintha tepernél és így kevésbé leszel vonzó nekik. Ha szoktál verseket írni akkor azokból mutathatsz neki az tetszene szerintem minden lánynak ha egy férfinek ez a hobbija.
27F ui.: Éreztesd velük azt hogy ők a szerencsések hogy veled lehetnek és nem fordítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!