Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti örülnétek ha kapnáto...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti örülnétek ha kapnátok egy sráctól egy saját költeményű szerelmes verset?

Figyelt kérdés

Lányok, ti örülnétek vagy milyen érzés fogna el titeket, ha egy srác írna nektek egy saját szerelmes verset? Nem túl nyomulós, teli dícséréssel vagy érzelem kinyílvánítással. Van benne a felsoroltak, de szolid visszafogottabbra gondolok. Elsősorban úgy a 18 feletti korosztályra gondolok van inkább felette!

Zárójeles megjegyzés, nem vagyunk együtt

2020. dec. 10. 19:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát viszonyuktól függ.
2020. dec. 10. 19:32
 2/13 A kérdező kommentje:

Lányok, kort is írjatok a véleményetk mellé légyszi!

Srácok, ha ti már tettetek ilyet az is érdekel nektek, hogy sült el a dolog!

Köszi előre is!

2020. dec. 10. 19:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Tettem ilyet, csak nem komolyan... És nem szerelmes vers volt.

De a csaj jól fogadta xD

2020. dec. 10. 19:49
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátom lenne, annak természetesen örülnék. Ha valaki más, attól függ, hogy ki az és hogyan kapnám meg, de valószínűleg kínosnak tartanám
2020. dec. 10. 20:42
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
Nem igazán. Nem szeretem a verseket. 20/L
2020. dec. 10. 20:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
én kaptam már és nagyon cuki volt, és örültem is neki, de nem kell túlzásba vinni, mert nagyoooon uncsi tud lenni. egyébként nagyon jól tud esni egy lánynak, úgyhogy hajrá
2020. dec. 10. 22:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A következő dolgoktól függ:

Ki írta nekem

Milyen a viszonyunk

Hogy kapom meg a verset

Miket ír le a versben

Milyen maga a vers

Csak engem dícsér, szép dolgokat felsorolva vagy kreatívan rejtette el a sorok között a vers valódi mondandóját.

Bár az utolsó elég konkrét, de nekem ezek azok a szempontok, amelyek alapján tetszene, ha verset kapnék valakitől. 16/l

2020. dec. 11. 09:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Én alapból szeretem a verseket. Ha a barátomtól vagy olyan sráctól kapom aki tetszik és jó a vers, akkor annak örülöl, viszont ha nem ismerem/ kedvelem az illetőt, vagy béna a vers, az úgy szerinten elég kínos lenne.
2020. dec. 11. 17:10
 9/13 anonim válasza:
73%

Ha már a csajod akkor szülinapra és egyéb hasonló alkalmakra jó. Egyébként nagyon olyan hatást kelt mintha tepernél és így kevésbé leszel vonzó nekik. Ha szoktál verseket írni akkor azokból mutathatsz neki az tetszene szerintem minden lánynak ha egy férfinek ez a hobbija.

27F ui.: Éreztesd velük azt hogy ők a szerencsések hogy veled lehetnek és nem fordítva

2020. dec. 15. 14:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, ki írta, na meg hogy milyen lett a vers.
2020. dec. 15. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!