Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan lány, aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, aki szerelmes volt egy tanárába?18/L

Figyelt kérdés

Sziasztok. Sajnos nálam ez a helyzet áll fenn. Beleszerettem egy külön tanáromba. Egyszerűen imádom a személyiségét, mindig nagyon kedves és jól el tudunk beszélgetni bármiről. Viszont felesége van, úgyhogy ennyit is erről.

Van itt olyan lány, aki hasonló szituban volt?:D Mit csináltatok, hogy megszűnjön ez az érzelem a részetekről?

2020. dec. 9. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Hoppá hoppá, meddig fogsz még oda járni?
2020. dec. 9. 22:37
 2/8 A kérdező kommentje:
AZ érettségiig biztosan
2020. dec. 9. 22:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Addig kibírod, és utána már nem látod remélhetőleg. Egy városban laktok?
2020. dec. 9. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
Csak felesége van, vagy gyerek iS?
2020. dec. 9. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Ó, én rendszeresen így jártam.

Rájöttem, hogy az én ideálom egy elérhetetlen ember. Olyan, aki ott is van, meg nem is. Minden kapcsolatom akadályoztatva volt valamilyen okból kifolyólag, titkolni kellett, messze lakott, beteg volt vagy jóval idősebb, esetleg családos. Történetesen a szüleim is ilyen emberek, az alkoholproblémáik miatt sosem fordulhattam hozzájuk gyerekként a vágyaimmal. Azóta újrajátszom ezt a mintázatot, az igényeim pedig teljesen háttérbe szorítom. Úgy érzem, én nem vagyok fontos, de a másiknak mindenben meg akarok felelni. Ez a szerep kissé alárendelt, amit könnyen előhoz belőlem egy tekintélyszemély, akire felnézek, mert nálam többet tud valamiről, mert lelkes és mert eleinte úgy tűnik, hogy sokat segít nekem. Valójában azonban kiderül, hogy csak a saját céljaik megvalósítására kellek nekik, épp, mint a szüleimnek, akik kisajátítottak és érzelmileg manipuláltak egész gyerekkoromban, mert ők maguk nem tudtak, nem akartak felnőni.

Így már nem is tűnik olyan vonzónak az illető, nemde? Sajnos tele vagyunk ezekkel a rossz programokkal, amiket nagyon nehéz hátrahagyni. Lehet, gyerekként segített átvészelni a nehéz időszakot az alkalmazkodás, de igazi párkapcsolatban ez már nem működik.

Tanár-diák viszony esetén igazából csak a szerencsén múlik, hogy jó lesz-e a befejezés. De még ha boldogságra is találsz, nagyon küzdelmes, és nem igazán éri meg.

2020. dec. 9. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem több lánynál is előfordult már ez:D

Nálam 10.ben volt, de nem szerelem volt hálistennek csak tetszés, vonzódás. A ferfi fiatal volt és olyan személyisége volt mint senki másnak, hatalmas arc volt. És mindig úgy éreztem hogy nez, igy akaratlanul jobban figyeltem ra es elkezdtem vonzódni.

Erről nem mi tehetünk, de inkább keress korodbeli fiúkat. Így csak magadat gyötröd, mert tudod hogy semmit nem tehetsz az irányában.

De azért fel a fejjel, szivi

2020. dec. 9. 23:56
 7/8 anonim ***** válasza:
36%

Attol mert felesege van meg biztos szivesen megnyalna.. Ize kinyalna.. 😂

Add oda magad, biztos nincs mindig otthon az asszony. 10 perc matek, aztan 10perc nyelvtan.. 😂

2020. dec. 10. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb. mindenkivel előfordul (velem kétszer is), és még azonos nemű tanárért is lehet rajongani anélkül, hogy az ember meleg lenne. Merthogy ez inkább rajongás, mint szerelem.

Amúgy elmúlik az magától, egyszerűen kinősz belőle. Arra figyelj, hogy ne éld bele magad, ne hagyd, hogy a rajongás elhatalmasodjon feletted. Próbáld úgy kezelni ezt az érzést, mintha nem a te részed lenne, hanem valami tőled idegen dolog, ami majd magától el fog múlni.

2020. dec. 10. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!