Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Volt már valaki szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki szerelmes tanárába?

Figyelt kérdés

2016. márc. 11. 19:08
 1/10 anonim válasza:
84%
Szerintem sokan voltak. De nem lehet hogy csak kívánod? Kor/nem? Minden esetre elmúlik. Nekem is tetszett az egyik tanárnőm egykor, mindig máshol járt az agyam, de visszagondolva inkább csak tetszett és kívántam.
2016. márc. 11. 19:26
 2/10 A kérdező kommentje:
15L
2016. márc. 11. 19:27
 3/10 gnoomage ***** válasza:

A szerelem és a szexuális vágy nem ugyan az... Ismered a tanárt? Tudod milyen az iskolán kívül, vagy akármit a sulin kívül?

A tanár-diák szerelem ritka, mivel nem ismerik egymást igazán, csak az iskolán belüli monoton, "megjátszott" énüket. De olyan, hogy a diák vagy a tanár vágyik a másikra, akár kölcsönösen is rengeteg esetben megtörténik. Sőt, eléggé biztos vagyok abban, hogy a legtöbb középsulis diák srác már egyszer megstírölte az egyik fiatalabb, jól kinéző tanár seggét, és minimum egyszer tetszett neki...

2016. márc. 11. 19:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Azthiszem sokat tudok róla.. és ő is rólam. Szoktunk messengeren beszélgetni iskolán kívül is..
2016. márc. 11. 19:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, első látásra. Magával ragadó, elbűvölő volt a kisugárzása. Mondjuk kb fél évig tartott amúgy, amíg szerelmes voltam belé, de még mindig bejön, nemrég láttam:)
2016. márc. 11. 19:41
 6/10 A kérdező kommentje:
:)
2016. márc. 11. 19:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a másik oldalon álltam: tanár, akibe beleszeretett egy tanulója. :)
2016. márc. 11. 20:00
 8/10 gnoomage ***** válasza:
Még mindig nem a szerelem szint, attól hogy messengeren beszéltek még nem ismered...
2016. márc. 11. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát, nem is tudom.

Szerintem a gond ott kezdődik, egy tanárnak nem kellene messengeren beszélgetni a 15 éves tanítványával.

Ilyen korban a lányok sok mindenkit találnak helyesnek, izgatónak. Ezek általában, jobb esetben elmúlnak.

Javaslom, keress valaki veled egykorút.

2016. márc. 11. 21:12
 10/10 anonim válasza:
Szerintem ez már majdnem mindenkivel megesett. Mindig van egy tanár aki más mint a többi. A jóképű matek tanár, és a csinos angol tanárnő. De az ilyen kapcsolatoknak nem igazán van jövője több okból kifolyólag. A nagy korkülönbség, a tanár diák viszony adta helyzet, más élettapasztalatok, világnézet.
2016. márc. 14. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!