Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy 13 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy 13 éves lányba, én fiú vagyok és 14 éves. Szerintetek jó ötlet? (lent)

Figyelt kérdés
Szerintetek jó ötlet ha elmondom a haveroknak hogy mondják el a lánynak hogy szeretem? Nagyon félős vagyok, az a baj.

2016. márc. 10. 15:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó öltet. Kettőtökre tartozik. Megoldjátok ketten, nem kell küldönc.
2016. márc. 10. 15:53
 2/15 A kérdező kommentje:
De én nem merem! És így könnyebb és jobb érzés is lenne.
2016. márc. 10. 15:57
 3/15 Fruzs33 ***** válasza:

Tökéletesen egyet értek az előttem szólóval.

És amúgyis mit veszíthetsz azzal,ha elmondod a lánynak az érzéseidet? Semmit,és még meg is könnyebbülsz.

2016. márc. 10. 15:58
 4/15 anonim ***** válasza:

HOVA GONDOLSZ?! Ne. A lánynak is kellemetlen lesz és neked is, ha majd az egész iskola tudja majd. (Nekem tapasztalat terén csak ez van, de ezt senkinek nem kívánom.)

Hívd el sétálni és beszélgess vele. Majd egy hónap múlva mond el neki, amikor már nem leszel neki teljesen idegen.

Sok sikert. Ha kell segítség, írj.

14/f

2016. márc. 10. 16:01
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem lesz kellemetlen, amikor másba voltam szerelmes akkor is így csináltam, igaz akkor nem történt semmi köztünk, nem is mondott semmit. De az még nem igazi szerelem volt, meg még le is tagadtam.
2016. márc. 10. 16:10
 6/15 A kérdező kommentje:
Vagy írjam meg neki Facebookon?
2016. márc. 10. 16:11
 7/15 anonim ***** válasza:
ha mar eleve felsz kihivni egy csajt, akkor meg nem vagy eleg erett, hogy baratnod legyen.
2016. márc. 10. 16:22
 8/15 anonim válasza:
JAJ, CICÁM, LÉGY MÁR FÉRFI!!! Nem gondolhatod komolyan, hogy majd a haverjaidon keresztül vallasz neki szerelmet!? Bocsi, de ez nagyon nagy lúzerság! Ha tényleg ennyire szégyenlős vagy, csak lassan kezdj el vele beszélgetni, úgy, mintha véletlen taliznátok mindig (persze ne vidd túlzásba XD), majd ha már sínen vagytok, kérd el a telószámát, és beszéljetek meg egy randit. Amúgy én is 14 vok, így meg tudlak érteni, de biztos nem emberevő az a lány! Amúgy nem minden csaj kedveli a félős pasikat! Jobb az, ha egy magbiztosnak lát. Szedd már magad össze! Mint már mondtam: csak férfiasan!!! Ha segítség kell, keress meg privátban!
2016. márc. 10. 17:06
 9/15 anonim ***** válasza:

Szeretem ezeket a 7.-es/6.-os szerelmeket. :"DD Emlékszem, anno mi is így nyomultunk. Küldözgettük a másikat, hogy mondja meg, hogy "szeretjük". Akkor még azt sem tudtam mi az a szerelem, csak sokat mondták, hogy jó dolog, szóval gyorsan kinéztünk magunknak valakit.

Aztán persze sosem jött össze. Nem is értem, vajon miért?!

2016. márc. 10. 18:10
 10/15 A kérdező kommentje:
Én 8.-os vagyok! És ez tudom hogy igaz szerelem mindig rá gondolok :( <3
2016. márc. 10. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!